Afiliació

Esteu aquí

AFILIAT /DA
DADES PROFESSIONALS
ALTRES
ORDRE DE PAGAMENT
ES

Senyor/a,
Li agrairé que a partir d'aquesta data i fins nou avís, facin efectiu el pagament dels rebuts que trimestralment presenti el sindicat USPAC - Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya- al meu compte a dalt indicat.

DRETS I DEURES DELS AFILIATS

- La quota d'afiliació a l'USPAC és de 25€ trimestrals i inclou l'assegurança de nòmina i l'assessorament jurídic gratuït en l'àmbit penal (professional) i administratiu.
- La quota NO inclou l'assegurança per baixes no laborals (llegiu més informació). 
- En cas de modificació de la quota, l'afiliat rebrà notificació d'aquest fet abans de la data de pagament.
- El fet d'estar afiliat a l'USPAC dóna dret a rebre informació del sindicat per correu postal, email, whatsapp, sms,...

 

 

 

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES: PROTECCIÓ DE DADES: De comformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de Caràcter Personal, els informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer de titularitat d’USPAC.En cap cas seran utilitzades amb finalitats diferents a les aquí expressades, ni per organitzacions diferents. Pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, en el seu cas, oposició, enviant una sol·licitud per escrit acompanyada de fotocòpia del seu DNI, dirigida a USPAC, a la seu social del sindicat a Apartat de Correus núm. 13, 25080 - LLEIDA, a l’atenció del President d’USPAC.

 

Subscriu-te al nostre Newsletter
El butlleti setmanal de notícies