ÈXIT JURÍDIC D’USPAC: GUANYEM, UNA ALTRA, SENTÈNCIA ABSOLUTÒRIA !!!

Esteu aquí

NOTICIA (PDF)

 

ÈXIT JURÍDIC D’USPAC: GUANYEM, UNA ALTRA, SENTÈNCIA ABSOLUTÒRIA !!!

 

El passat 23 de gener de 2018,un delinqüent habitual i reincident de la població de Viladecans,va denunciar un company per unes presumptes lesions i, contra la integritat moral. En el marc d’una actuació que es va portar a terme.

 

Aquest individu, va entrar a la comissaria de Mossos, tot esverat i de males maneres per tal d’interposar una queixa sobre el tracte que havia rebut per part dels vigilants de seguretat del Mercadona, durant un escorcoll que li havien efectuat per haver furtat diversos productes del supermercat.

 

Un cop a l’interior de la comissaria, va assenyalar un mosso que es trobava a recepció de la comissaria i, el va començar a cridar i increpar. Aquest individu, es trobava molt esverat, agressiu i nerviós, fet pel qual, el mosso va decidir agafar-lo pel braç, per treure’l fora de la comissaria i parlar amb ell, per a intentar tranquil·litzar-lo, ja que a l’interior increpava i molestava a la resta de ciutadans presents,...

 

Aquest individu va fer cas omís, es va resistir de forma activa a les ordres de l’agent de l’autoritat, cridant-lo i donant-li empentes. No es volia moure sense posar la queixa, tot indicant al company que, si volia, no interposaria la queixa sempre i quan no el denunciessin pels aldarulls i actes delictius que havia comés al Mercadona. Posteriorment, va marxar de la comissaria, sense atendre raons.

 

Al dia següent, es va adreçar a un centre mèdic per a fer-se un informe mèdic per unes lesions que presentava al seu braç, segons ell, li havia produït aquest mosso.

 

El nostre company, un cop va ser denunciat per aquest delinqüent reincident,es va posar en contacte ambUSPAC, on va ser atès i defensat pels nostres serveis jurídics.

 

Un cop finalitzat el procés, i la preocupació del company per haver estat denunciat, podem dir que HEM GUANYAT LA SENTÈNCIA i, el company ha estat ABSOLT.

 

Per altra banda, un cop més,lamentem què no sigui l’Administració qui lluiti i assessori pel bé dels companys/es, derivant sempre la defensa als sindicats. Ans al contrari, tot i comparèixer a la vista,va demanar no ser-hi present perquè no es reclamava indemnització econòmica al Departament d’Interior.

 

USPAC LLUITA I LLUITARÀ PER LA VOSTRA DEFENSA, SEMPRE !!!

 

 

Categories: 
Newsletter category: