ÈXIT JURÍDIC: DOBLEM LES INDEMNITZACIONS

Esteu aquí

 

COMUNICAT (PDF)

 

ÈXIT JURÍDIC: DOBLEM LES INDEMNITZACIONS A PERCEBRE PER UN AGENT,

RESPECTE A LES DEMANADES PEL “SEU” LLETRAT DE LA GENERALITAT

 

USPAC ha denunciat al Consell de la Policia la mala praxis dels serveis jurídics del Departament d’Interior dirigits per la persona que més mal està fent al cos de Mossos d’Esquadra des del seu nomenament: el Secretari General Sr. Brauli Duart.

 

Hem hagut d’esperar dos anys per tenir la prova que els Lletrats de la Generalitat, quan actuen com acusació en nom d’un mosso, tenen un conflicte d’interessos que no els fa aptes per a reclamar les lesions patides en actes de servei: quan més import reclamin, més haurà de pagar la Generalitat si el condemnat esdevé insolvent.

 

  1. es va personar com acusació popular en un procediment penal per a assegurar una indemnització justa i destapar una realitat que sospitàvem. Compareu les peticions d’indemnitzacions en el mateix procediment pel mateix agent:

 

 

Lletrats Generalitat

Lletrats d’USPAC

Dies de baixa

1.800 €

3.000 €

              30

60 € / dia

100 € / dia

Punts seqüeles

2.400 €

6.000 €

                     4

600 € / punt

1.500 € / punt

 

Si no ens haguéssim personat a la causa com acusació, hores d’ara el company s’hauria anat a casa amb 4.200 euros, i no pas amb els 9.000 euros que finalment va establir-se en Sentència. Preferim no dir res més, perquè acabaríem a la DAI. Us deixem que traieu les vostres conclusions...

 

Us recordem que tots els afiliats d’USPAC teniu garantida l’assistència d’un advocat que es personarà a qualsevol jutjat de Catalunya en menys de 24 hores, tant per a reclamar lesions patides en acte de servei, com si resulteu denunciats.

 

Vetllar per la vostra defensa des del minut ú, és un premissa que ens fa diferents.

Categories: 
Newsletter category: