ÉXIT JURÍDIC: LA DENEGACIÓ DE PERMUTES PER NO PARTICIPAR ALS CONCURSOS GENERALS ES DECLAREN IL•LEGALS

Esteu aquí

ÉXIT JURÍDIC: LA DENEGACIÓ DE PERMUTES PER NO PARTICIPAR ALS CONCURSOS GENERALS ES DECLAREN IL•LEGALS

NOTICÍA (PDF)

 

ÉXIT JURÍDIC: LA DENEGACIÓ DE PERMUTES PER NO PARTICIPAR ALS CONCURSOS GENERALS ES DECLAREN IL·LEGALS

 

Els serveis jurídics d’USPAC tornen a posar en evidència a la Subdirecció General de Recursos Humans, la qual compta amb la complicitat inestimable de la Comissaria Superior de Coordinació Central, i per primera vegada s’anul·la la denegació de permutes per no haver participat o obtingut la plaça desitjada en un concurs.

 

Fins a la Sentència guanyada per USPAC, el proppassat 20 de novembre de 2018, es denegava de forma automàtica i sistemàtica totes les sol·licituds de permuta dels companys/es que, havent-se presentat a un concurs general no haguessin obtingut la plaça que volien permutar; o a qui no s’havia presentat els hi feien una simulació de puntuació que haguessin obtingut.

 

Després de dos dies de judici, s’ha destapat la veritat: les “suposades” simulacions de puntuacions per a denegar les permutes no s’ajusten a la veritat, no són certes, ni són vàlides per a denegar les permutes sol·licitades. A més a més, les seves arbitrarietats les hem de pagar tots, ja que han condemnat a la DGP al pagament de les costes judicials. Les pagarà vostè Sra. Subdirectora?

 

D’aquesta forma s’estableix un precedent judicial, mai aconseguit fins a la data, tot i les moltíssimes sentències contràries que s’han donat abans que els serveis jurídics d’USPAC portessin aquest afer al Jutjat.

 

Subdirectora de Recursos Humans i Cap de la Comissaria Superior de Coordinació Central: treballin “pels” mossos i no “contra” els mossos. Gràcies.

 

 

Categories: 
Newsletter category: