ACONSEGUIM CONDEMNA PER INJÚRIES CONTRA EL CME

Esteu aquí

ACONSEGUIM CONDEMNA PER INJÚRIES CONTRA EL CME

COMUNICAT USPAC (PDF)

 

ACONSEGUIM CONDEMNA PER INSULTS, A LES XARXES, AL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA

 

 

Els fets es remunten a l’any 2016, quan arrel del suïcidi d’un company a Tarragona, un individu que es feia passar per regidor de l’Ajuntament de Torredembarra, i amb antecedents penals, va comentar al Diari de Tarragona i al seu Facebook que “los mossos d’esquadra son unos criminales, hijos de puta”; “fuck the police”; “fuck mossos d’esquadra”, “mossos=gossos”.

 

USPAC denúncia i es persona com acusació, tot posant en coneixement d’aquests fets a la Direcció General de la Policia. Resultat? L’administració es va desentendre i no va ni comparèixer. Abans es deixa en llibertat, per “ordre jeràrquica”, a l’autor d’un atropellament gairebé mortal a un company, que personar-se en un procediment per la defensa de la dignitat i la imatge de la nostra institució.

 

USPAC, com sempre en solitari, va iniciar la lluita fins que s’ha condemnat pel Jutjat Penal a O.M.S. com autor d’un delicte d’injúries greus al cos de Mossos d’Esquadra de l’art. 504.2 CP a 12 mesos de multa o, en cas d’impagament, a 6 mesos de presó.

 

Nosaltres sí ens estimem el nostre cos per damunt de tot i, per la dignitat de tots aquells/es companys/es, que ens han deixat, seguirem lluitant sempre.

 

USPAC: FETS, NO PARAULES !!!

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: