ACONSEGUIM L'ABSOLUCIÓ COMPANYA, CORNELLÀ, QUE VA ABATRE A UN TERRORISTA

Esteu aquí

ARXIU DE LES INVESTIGACIONS

COMUNICAT (PDF)

 

ACONSEGUIM LA LLIURE ABSOLUCIÓ A LA COMPANYA DE CORNELLÀ QUE VA ABATRE A UN TERRORISTA

 

El Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Cornellà del Llobregat ha estimat la sol·licitud dels advocats d’USPAC de sobreseure lliurement la causa contra l’agent d’USC de Cornellà del Llobregat que va repel·lir l’agressió terrorista el 21 d’agost de 2018.

 

Tal com hem defensat, al Jutjat durant aquest temps, la única intenció de l’atacant era acabar amb la vida de l’agent. Va intentar clavar-li el ganivet i el va poder esquivar a un parell de centímetres de la cara. Lluny de desistir en la seva actuació, en el primer intent frustrat, l’agressor va persistir en la seva intenció homicida perseguint-la dins la comissaria amb el ganivet en alt, fins que va ser abatut.

 

A més, es remarca a la interlocutòria la meritòria actuació de l’agent que va servir per protegir al sergent que tenia al costat, així com a la resta de companys/es de la Comissaria de Cornellà que es trobaven a l’interior.

 

Cal lamentar que el Departament d’Interior refusés comparèixer al procediment judicial per defensar des de la seva posició l’actuació de l’agent, tot i l’oferiment del Jutjat. Una taca més en la nefasta gestió del Departament, més preocupat de fer política de cara a la galeria que de defensar els interessos del cos de Mossos d’Esquadra.

Categories: 
Newsletter category: