AIGÜES FECALS A LA COMISSARIA DE BANYOLES

Esteu aquí

AIGÜES FECALS A LA COMISSARIA DE BANYOLES

NOTICIA (PDF)

 

AIGÜES FECALS A LA COMISSARIA DE BANYOLES

 

Des d’USPAC ja fa temps que estem denunciant el pèssim estat en el que es troben moltes de les instal·lacions i comissaries del Cos de Mossos d’Esquadra.

 

Aquí en tenim un altre exemple, en aquest cas es tracta de la CD de Banyoles, on darrerament s’està agreujant el problema d’embussament de les canonades, el qual provoca que quedin inutilitzats un dels urinaris i una dutxa del vestidor d’homes. Fins al punt que arriben a rebufar les aigües brutes, amb tot el que això comporta com males olors, entre altres,... La negror del terra, foto 1, són aigües fecals que han pujat.

 

L’any 2011 el Departament d’Interior ja reconeixia que la comissaria s’havia quedat petita i “estudiava”, a mig termini, la seva ampliació.

 

L’any 2016 des de l’Ajuntament es va decidir construir la nova comissaria de Policia Local al costat de la de Mossos d’Esquadra. En aquell moment, el propi Alcalde explicava que les obres del Departament d’Interior es plantejaven “amb l’horitzó 2017-2018”.

 

Aquesta demora, ja que no hi ha data confirmada de l’inici de les obres, provoca que el manteniment de les instal·lacions sigui el mínim, i la resposta fàcil de l’Administració és “que està pendent de les obres de remodelació”. VERGONYÓS !!!

 

Creiem que no hi ha excusa que justifiqui aquest retard i provocant que les condicions amb les que hem de treballar Mossos, allà destinats, siguin cada cop pitjors.

 

Per tot això, demanem que es donin les directrius necessàries perquè es realitzin les obres adequades per a garantir que els agents tinguin les mínimes condicions dignes per a realitzar la seva tasca amb unes garanties higiènic-sanitàries que es mereixen en qualsevol lloc de treball, sigui a l’Administració o a una empresa privada.

 

VOLEM TREBALLAR AMB DIGNITAT I SALUBRITAT

 

Categories: 
Newsletter category: