ARMILLES DEFECTUOSES

Esteu aquí

ARMILLES DEFECTUOSES

NOTICIA (PDF)

 

DETECTADES ARMILLES DEFECTUOSES

 

Des del sindicat USPAC denunciem una afectació molt greu en el paquet balístic de les armilles de la marca FECSA, la qual minva la protecció que ha donar una armilla.

 

L’armilla de les fotografies té menys de 3 anys i aquest és l’estat lamentable en el qual es troba:

 

Agents de l'ARRO, i altres unitats, s'han emportat aquesta “sorpresa” al desmuntar les armilles per a rentar-les i extreure les plaques balístiques, les quals s’estan podrint al trencar-se el segellat tèrmic que envolta la funda de protecció del paquet balístic.

 

Els companys es van adreçar a la Unitat d'Armes d'Egara i els hi diuen que és un “defecte de fabricació” d'una sèrie d'armilles (ha passat amb diferents talles) i que ja s'han donat casos en altres destinacions. Aquesta greu incidència fa perdre l'efectivitat protectora de l'armilla.

 

Exigim a la Prefectura/DGP que facin una revisió exhaustiva de TOTES les armilles del CME, ja que no podem tolerar una minva en la protecció de les armilles, en cas d’impacte. És molt greu i preocupant; esperem no haver de lamentar cap desgràcia.

 

Un cop més, es demostra que comprar material “low cost” afecta a la seguretat dels mossos. JA N’HI HA PROU !!!

 

Companys/es, us aconsellem que desmunteu l’armilla i comproveu el segellat tèrmic de la funda protectora del paquet balístic, en cas de fissura, sol·liciteu una armilla nova, ja que tindreu les plaques afectades a causa de la humitat que hi entra.

 

 

Categories: 
Newsletter category: