ARRO, SOLUCIONS A LES MANCANCES I PETICIONS ETERNES

Esteu aquí

ARRO, SOLUCIONS A LES MANCANCES I PETICIONS ETERNES

COMUNICAT (PDF)

16/2020

ARRO, SOLUCIONS A LES MANCANCES I PETICIONS ETERNES

 

Des del sindicat USPAC no són poques les vegades que hem denunciat la manca de material, els horaris i d´altres temes específics d´ARRO. Després d´uns anys complicats, on les diferents ARRO del territori han patit un maltractament constant per part de l´Administració, de nou denunciem les mancances que a dia d´avui segueixen patint. Pel que fa a material:

  • Defenses, proteccions de braços i guants antitall: Tot i que s´ha reconegut la seva distribució i subministrament a la subcomissió de material i equipaments, són moltes les unitats que encara a data d´avui, no en disposen.

  • Casc antiavalots:  Les ARRO tenen assignats un model de casc antiavalots (FEDUR), que en la majoria de casos (pràctica totalitat),  supera els 10 anys d'antiguitat. Deficiència reconeguda a la subcomissió de materials i equipaments de data 26-9-2019, la cobertura de la responsabilitat coberta, entenem que els cascs d'ARRO estan caducats en la seva majoria, es compraran 500 cascs per cobrir les caducitats. Demanem la reposició de la totalitat de cascs de les ARRO, aprofitant per adquirir nous models que siguin plenament compatible amb les tasques i mancances detectades fins a la data: utilització de mascaretes, dobles viseres que impedeixin l'entelament de viseres i facilitin la correcta utilització per la protecció de llançaments.

  • Escuts especialitat:  Per tal d'homogeneïtzar la imatge corporativa de l'especialitat d'ARRO, com s'ha fet a l'especialitat de trànsit, s'hauria de dotar d'un únic model d'escut corporatiu d'ARRO, per tal que els agents tinguin un únic model i el llueixin a la uniformitat.

  • Funda de cama d'arma curta: Actualment, la dotació d'aquest tipus de funda NO ESTÀ RECONEGUT en la uniformitat de l' ARRO (tot i que està autoritzada la seva utilització), la reposició per trencament o deteriorament d'aquest material no està reconeguda ja que no és un material de dotació.

 

[LLEGIR MÉS]

 

Categories: 
Newsletter category: