ASEPEYO: TRACTE INHUMÀ, IRRESPECTUÓS, DEGRADANT, NEGLIGENT, I,...

Esteu aquí

ASEPEYO: TRACTE INHUMÀ, IRRESPECTUÓS, DEGRADANT, NEGLIGENT, I,...

NOTICIA (PDF)

 

ASEPEYO LLEIDA: TRACTE INHUMÀ, IRRESPECTUÓS, DEGRADANT, NEGLIGENT, I,...

 

Des d’USPAC, un cop més, denunciem les males praxis i negligències mèdiques que porta a terme la mútua Asepeyo. Podríem adjuntar molts més adjectius, que els del títol, per a definir “aquesta” mútua, però ompliríem molts fulls i seria un no acabar. Aquest cop toca centrar-nos amb l’Asepeyo de Lleida (Humbert Torres, 10).

Són moltes queixes i negligències mèdiques de caire greus i molt greus que hem rebut. Sobretot per part del doctor R.C.T i de la doctora G. i, per part dels fisioterapeutes. Tot i que al final, englobaríem a tot l’equip mèdic i Directiu. Uns per realitzar atencions precàries i negligents,... i els altres per gestionar un equip nefast.

 

Volem dir, PROU !!! Ens trobem amb casos on la Seguretat Social (S.S) aconsella i ordena al pacient que faci repòs i estigui de baixa un mínim de 15 dies i, després, des de l’Asepeyo els hi diuen textualment “Aquests metges de la S.S són uns exagerats,... No et dono la baixa perquè estàs en setmana de festa, unes fregues i dilluns a currar,...” Ull, aquesta menció la fan a un mosso que li han deixat la cara com un mapa en rebre cops de puny, amb un atemptat, i el coll subjecte amb un collaret.

 

Altres casos on per no realitzar proves mèdiques i dir que és només dolor i poca cosa,... Quan han anat a visitar-se a la S.S els han localitzat lesions greus, amb fissures i bursitis. Podríem escriure un llibre i no acabaríem!. Només cal veure el munt de recursos de contingència que molts companys/es han guanyat i que l’Asepeyo els han tingut que readmetre, ja que així els hi ha ordenat el Tribunal Mèdic de l’ICAM.

 

Des d’USPAC volem denunciar totes aquestes irregularitats, males praxis, mala atenció, prepotències, passotisme, deficiències, mals diagnòstics, negligències,... que ens hem trobat a l’ASEPEYO.

Hem de deixar clar que som persones, no robots i, que, si malauradament hem sofert lesions treballant o de manera itinerant, mereixem que se’ns cuidi i curi com toca,...

 

Així mateix, demanem una auditoria de la titulació mèdica i s’examini el tipus de formació d’aquests “professionals”, ja que estan tractant molts temes de traumatologia i ens consta que els Doctors que mencionem, únicament, tindrien medicina general, com molts d’altres que allà visiten. També demanem si els que fan de “fisios” a l’ASEPEYO de Lleida, realment disposen de la titulació de fisioterapeuta Lleida. I si, amb el volum de pacients que tenen, hi ha suficients amb un o dos.

 

Us animem i encoratgem a confeccionar N.I, denunciant aquests fets, i ens les feu arribar. PROU DELS MALTRACTES I NEGLIGÈNCIES MÈDIQUES !!!

En cas de no observar millores i predisposició per part d’aquesta mútua, ens veurem obligats a realitzar mobilitzacions en senyal de protesta, entre altres actes.

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: