ATENCIÓ: SAP-UGT MENTEIX A TOTS ELS MOSSOS

Esteu aquí

SAP-UGT MENTIDERS

REUNIÓ DE COSTELLADA (PDF)

PROPOSTA NOU QUADRANT TRÀNSIT (PDF)

 

En el dia d’ahir, 11 de juliol, es va fer una reunió de costellada simulant una negociació col·lectiva inexistent per a fer fora el Q10 de trànsit. El comunicat del SAP-UGT als seus afiliats deia això:

  Hem assistit els sindicats interessats en la millora laborals i dels drets dels especialistes professionals de Trànsit menys 

USPAC que no ha anat i no els interessem per a res.

● Els únics sindicats que hem presentat propostes formals davant l’Adm. hem estat  el sme i el SAP-FEPOL.

 

Doncs bé, la pataleta dels nens petits ve donada perquè abans USPAC, va fer arribar al sindicats i a l’administració un correu indicant que:

7.   Quant al punt d’un nou quadrant horari pels efectius de l’especialitat de Trànsit, des d’USPAC els hi vam fer arribar, per registre, les nostres peticions en quant a l’horari que han de realitzar les unitats que requereixen la presència d’efectius les 24 hores del dia i 365 dies/any; és l’horari a “TORNS” i amb el Q5 de referència.  

8.   USPAC REFUSA FRONTALMENT UN QUADRANT ESPECIAL FLEXIBLE PER A LES UNITATS DE TRÀNSIT, EL QUAL ES CARREGA EL DECRET 146/1996 I LA NOSTRA CONCILIACIÓ DE LA VIDA FAMILIAR I LABORAL. 

El que s’ha de fer és aplicar el règim de torns, amb una planificació anual, i en cas de canvi de qualsevol dia anual de treball, bé amb canvi d’escamot o bé de planificació Festa – Treball, o l’inrevés, aplicar els coeficients multiplicadors del Decret 146/1996 des del minut ú, inaplicant l’Acord de la vergonya signat entre SAP-UGT i l’Administració que permet canviar d’escamot o de planificació sense aplicar coeficients.

9.   De forma totalment arbitrària han fet arribar les propostes, únicament, dels sindicats afins a l’administració, formada per la coalició SAP-UGT SME, com s’han encarregat ells mateixos d’afirmar en diferents comunicats.

 

USPAC va iniciar en data 04 de maig de 2018 les accions jurídiques contra l’administració per treure el Q10 de trànsit (enllaç de document segellat), i mentre tant els alliberats sindicals del SAP-UGT petaven la xerrada en una simulació de negociació amb la casa, la qual realment no existeix, però els hi serveix per a justificar que fan alguna cosa.

 

Ara que el temps ens ha donat la raó, que la DGP manté el Q10, que s’ha vist que la negociació col·lectiva en “reunions de costellada” és una autèntica FARSA, la pregunta que ha de respondre els "amics" del SAP-UGT és la següent: què fareu ara?; denunciareu els vostres propis pactes amb l’administració per a mantenir l’horari especial flexible?; continuareu en un procediment judicial obert al TSJC defensant que el canvi d’escamot i horari no se li apliqui cap coeficient?; Això és mirar per col·lectiu?

 

Els procediments judicials després es poden guanyar o perdre, però ho intentarem en benefici de tot el col·lectiu. Sí, també dels afiliats del SAP-UGT malgrat se’ls hi enganyi

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

FORA EL Q-10 I FORA L'HORARI E. FLEXIBLE !!

VOLEM EL Q-5 I HORARI A "TORNS"

https://www.uspac.cat/noticia/fora-q10-i-fora-horari-especial-flexible

 

 

Categories: 
Newsletter category: