CARTA D’AGRAÏMENT DE LA COMPANYA DE CORNELLÀ

Esteu aquí

CARTA D’AGRAÏMENT DE LA COMPANYA DE CORNELLÀ

NOTÍCIA(PDF)

CARTA D’AGRAÏMENT DE LA COMPANYA DE CORNELLÀ

 

Companys/es, volem compartir la carta d’agraïment de la nostra companya de Cornellà, la qual gràcies a una ràpida i meritòria actuació va aconseguir salvar la seva vida i protegir a la resta de companys/es de la comissaria.

 

Hola a tots/es !

 

Després d'uns quants dies durs, ara que tinc més calma voldria transmetre el meu agraïment per tot el vostre suport i afecte durant aquests dies. Malgrat que intentaré ser breu (una cosa molt difícil en mi com algun diu...) no vull deixar res sense dir, perquè malgrat que crec que no tinc prou paraules per a expressar el que m'heu fet sentir aquests dies, (alguna cosa bastant inusual en mi), sento que us dec un SUPER MISSATGE, perquè el que heu fet vosaltres per a mi ha estat increïble.

 

GRÀCIES, MILIONS DE GRÀCIES a tots i cadascun de vosaltres pels vostres missatges, (que molts d'ells m'han fet plorar) ja siguin per telèfon, per whatsapp, per Facebook, per mail a l'ABP, trucades de telèfon de Comissaries tant de Mossos, com de Policies Locals, Guàrdia Urbana, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Ertzaintza. Per cartes i detalls que han arribat a la comissària per mostrar el seu suport. Per la concentració que es va fer dilluns dia 27 d'agost a la porta de comissària. A tots els que m'heu defensat de comentaris d'aquells que només saben donar lliçons de vida i que de tot saben i que de tot tenen la solució (que persones tan afortunades, esperem que un dia puguin posar en pràctica tot el seu coneixement i saber... I així, els que no sabem tant, puguem aprendre d'ells).

 

ETERN I ENORME AGRAÏMENT a totes les persones que vau estar al meu costat el dilluns, començant per la meu GRAN Escamot (la meva FAMÍLIA) que ja fos presencialment o en la distància va estar amb mi en tot moment; els meus excompanys d'Unitat (que són amics, i dels millors) que van estar allà alguns i per telèfon diàriament; escamot 3 i OAC per la vostra ràpida reacció i preocupació per mi; escamot 4 d’Esplugues que sempre arribeu en segons per a poder salvar-nos en més d'una ocasió; UI Cornella que vau arribar súper ràpid, començant pel Cap (encara segueixo pensant que es va tele transportar, perquè va arribar rapidíssim); Informació RPMS, AIC RPMS, Informació EGARA que em van fer sentir súper còmoda i abrigada, ARRO RPMS, Científica RPMS i Central, Cap ABP Cornellà que ha estat al meu costat en tot moment i preocupant-se per mi, Comissari Anfruns, Cap del Cos Miquel Esquius i el Director General que van estar tot el dilluns a la comissaria i es van preocupar que no em faltés de res, fent-me saber en tot moment que tenia el suport de tota la casa i que estarien al meu costat, a David, Jose i Jose Antonio (USPAC) que van estar enganxats al telèfon durant dies perquè estigués bé i no em faltés de res, a part d'estar amb mi durant el dia del judici i la reconstrucció, que va ser una bona estona... No se si m'oblido d'algú, i si és així, perdoneu-me, però el meu dilluns va ser una mica caòtic. GRÀCIES a tots els que em vau acompanyar el dia del judici i després, perquè realment va ser el pitjor de tots els dies.

 

MOLTÍSSIMES GRÀCIES al President, al Conseller i al Director General per voler fer una reunió per mostrar el seu suport i sobretot per escoltar, perquè realment van escoltar molt i em vaig sentir molt còmoda en una reunió en la qual vam poder parlar de les necessitats de les comissàries i mesures de seguretat.

 

Espero no deixar-me a ningú, perquè encara que no ho cregueu m'estic reprimint i estic fent un agraïment breu, però si fos així, que sàpigues que et dono la gràcies a TU també. Des del dilluns només repeteixo una frase: EM FALTARAN VIDES PER PODER AGRAIR-VOS, A TOTS, EL QUE HEU FET PER MI. ORGULLOSA DE SER POLICIA. ORGULLOSA DE LES VOSTRES PARAULES.

 

Categories: 
Newsletter category: