COMUNICACIÓ CONSELLER BUCH

Esteu aquí

COMUNICACIÓ CONSELLER BUCH

NOTICIA (PDF)

COMUNICACIÓ CONSELLER BUCH

 

Barcelona, 24 de juliol de 2018

 

Honorable Conseller del Departament d’Interior Sr. Miquel Buch i Moya,

 

El present és per a traslladar-li que USPAC no assistirà a la reunió a la qual ens ha citat pel proper dia 25 de juliol de 2018 pels següents motius:

 

1.Perquè, tal i com va deixar palès al darrer Consell de la Policia el proppassat 16 de juliol de 2018, no té cap intenció d’oferir una negociació col·lectiva real sobre recuperació de drets del col·lectiu o millores per l’equiparació amb d’altres policies estatals, relegant al cos de Mossos d’Esquadra a ser una policia de tercera.

 

2.Perquè preferim que el temps que dedicarà a USPAC el dediqui a treballar pel col·lectiu i resoldre les nostres peticions, com ara el conflicte col·lectiu per l’equiparació de condicions laborals amb d’altres policies, el disseny del Pla de Carrera Professional, l’actualització de l’import de l’hora extraordinària, l’aplicació del règim de Torns (“T”) per unitats de servei les 24 hores, recuperació del Fons d’Acció Social o posar ordre a la Divisió d’Afers Interns perquè deixi de tenir actitud inquisitorials en els procediments disciplinaris, entre d’altres qüestions que l’hem plantejat al Consell de la Policia.

 

3.Perquè el Departament d’Interior, que vostè presideix, continua amb la persecució política dels representants dels sindicats que no els hi són afins. Se’ls impedeix, mitjançant condemnes administratives, que puguin desenvolupar allò pel qual han estat democràticament escollits. La llibertat i la democràcia que reclama per vostè i pel seu Govern, no l’aplica al Departament que presideix.

 

Honorable Conseller Sr. Buch: quan decideixi treballar per la Policia del poble de Catalunya; per la recuperació del prestigi perdut i que tant sacrifici personal i familiar ens ha suposat; quan deixi de menystenir-nos i accepti una negociació col·lectiva real per la millora de les condicions laborals; quan respecti la democràcia de la que fa gala així com la llibertat d’expressió i sindical dels legítims representants del cos; únicament en aquell moment tindrà obertes les portes d’USPAC.

 

President de la Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: