CONCENTRACIÓ 17-09-2018 A BARCELONA

Esteu aquí

CONCENTRACIÓ 17-09-2018 A BARCELONA

NOTICIA (PDF)

 

CONCENTRACIÓ 17-09-2018 A BARCELONA

 

Ahir, 30 d’agost, a petició dels membres del moviment Mos.S.O.S ens vàrem reunir a Barcelona, juntament amb la resta de sindicats del CME. TOTS els presents vam arribar al consens de les primeres accions a emprendre. Adjuntem escrit Mos.S.OS:

 

Company/a,

 

Avui dia 30/08/2018 volem fer-te arribar el resum del que ha estat la primera reunió entre els que formen part de MosS.O.S i la resta de grups sindicals.

 

D’inici, creiem que ha quedat clar que MosS.O.S no està controlat per cap delegat sindical i que, òbviament, és un moviment sorgit del malestar del col·lectiu d’agents que formen aquest cos, respecte a la deixadesa i manca de compromís a la que ens té acostumats el nostre Govern.

 

A l’acte s’han presentat TOTS els sindicats, tant representatius com no representatius, i s’ha arribat a un ACORD d’unió i treball conjunt entre tots els sindicats i nosaltres, per aconseguir reivindicar i exigir que es posi fi a la MANCA DE SEGURETAT I ESPOLIACIÓ que pateix el nostre col·lectiu.

 

De manera consensuada, s’ha acordat que el dia 17 de SETEMBRE de 2018 a les 8.00h anem a concentrar-nos davant del Departament d’Interior i ET NECESSITEM. Necessitem que vinguis, que no quedi un sol lloc on no arribi la nostra convocatòria en el cos, i de la mateixa manera que va créixer MosS.O.S, es faci extensiu a tot el territori, que anem a concentrar-nos per a exigir mesures que vetllin per la nostra SEGURETAT i es posi fi a l’ESPOLIACIÓ continuada.

 

També s’ha acordat comunicar l’inici de les nostres mobilitzacions a la resta de la taula de funció pública a la que DE MANERA VERGONYOSA, no tenim accés, per tal de reivindicar el deute que es fa perpetu amb TOTS ELS FUNCIONARIS I FUNCIONARIES DE LA GENERALITAT.

A més, s’ha acordat que el moviment i la concentració continuarà sense sigles, com fins ara, i no podia ser d’altra manera.

 

De la mateixa manera, volem agrair l’èxit que ha suposat el moviment NO MÉS HE, previst per Setembre, que ha suposat un sacrifici per molts i que marcarà l’inici de les nostres reivindicacions. També volem demanar que no es prenguin represàlies envers Companys/es que han decidit fer-les, tot i que han estat una minoria.

 

Atentament,

Un Mosso

Categories: 
Newsletter category: