CONCENTRACIÓ COMISSARIA LLEIDA, 23-01-2018

Esteu aquí

CONCENTRACIÓ COMISSARIA LLEIDA, 23-01-2018

COMUNICAT USPAC (PDF)

CONCENTRACIÓ COMISSARIA LLEIDA, 23-01-2018

 

El proppassat 17 de gener de 2018, USPAC va denunciar el despotisme i maltractament per part dels Caps regionals, i la IMPOSICIÓ del canvi d’horari per l’1 de febrer   https://www.uspac.cat/noticia/canvi-horari-imposici%C3%B3-dels-caps-rpp

Hem esperat uns dies a veure si els caps regionals escoltaven les nostres peticions i per tant rectificaven a favor del col·lectiu, però, com costum, NO han respost.

Per aquest motiu, tal i com vam anunciar, convoquem una concentració per demà dimarts dia 23 de gener a les 15:15 hores, davant la Comissaria de Mossos Lleida. La concentració està autoritzada, serà reivindicativa i servirà per a traslladar als Caps la indignació dels mossos amb el tracte rebut. No som els seus esclaus !!!

Així mateix, demanarem als Caps de la regió que siguin valents i, enlloc d’imposar amagats des d’un despatx, donin la cara al col·lectiu. Ara tenen la oportunitat!!!

USPAC és un sindicat reivindicatiu, garant dels drets fonamentals del col·lectiu, transparent i PARTICIPATIU. Ens agrada que els companys/es puguin donar la seva opinió, i per tant que sigui la majoria qui decideixi.  Com ho farem ? VOTANT.

Aquest dimarts, posarem una urna i tots els companys/es podran votar i decidir si volen canviar l’horari o mantenir el que tenen ara i des de fa 20 anys. Sota la foto teniu la pregunta que farem.

Tanta por els fa, als Caps regionals, saber què pensa i vol el col·lectiu...? Nosaltres volem pactes, diàlegs, acords, negociacions,... Què volen vostès ? IMPOSICIONS!!!

IMPOSICIONS com els acords de la vergonya signats pel sindicat afí a la “casa”. Imposicions amb la uniformitat, imposicions amb canvis constants d’escamots, imposicions a l’hora de planificar romanents,... doncs nosaltres HEM DIT PROU!!!

 

AL DIÀLEG, ALS PACTES, A LES NEGOCIACIONS,...

 

NO A LES IMPOSICIONS !!!

Categories: 
Newsletter category: