CONDEMNEM LES AGRESSIONS PATIDES PER MOSSOS

Esteu aquí

COMUNICAT CONDEMNA

NOTÍCIA (PDF)

 

COMUNICAT DE CONDEMNA A LES AGRESSIONS PATIDES PER MOSSOS

 

Des de l’organització sindical representativa USPAC es vol condemnar de la forma més enèrgica possible, totes les agressions patides pels mossos d’esquadra tant els dies 29-S i 1-O.

 

USPAC dona ple recolzament als efectius d’ARRO, BRIMO i USC que s’han vist desbordats, amenaçats, i que s’ha posat en risc la seva vida i la seva integritat física, davant l’atac violent i intolerable de determinats grups radicals esperonats per interessos polítics i partidistes.

 

Únicament la professionalitat, la determinació i el compromís més absolut dels companys que han intervingut, han evitat que avui estiguem lamentant mals majors.

 

Lluny de reconèixer la seva tasca, i novament per tapar les seves misèries i no dimitir de manera immediata als seus càrrecs, el Govern de la Generalitat instrumentalitza el cos per justificar-se davant de determinats grups, i ara qui patirà la seva més absoluta ineficàcia via apertura d’una Informació Reservada orquestada per la “totpoderosa” DAI serem  els  mateixos de sempre. LAMENTABLE I INACCEPTABLE.

 

Molt Honorable President Sr. Joaquim TORRA I PLA, deixi’s de tant “apretar” i pari atentament l’orella:

 

AMB LA VIDA I LA FAMÍLIA DELS MOSSOS NO S’HI JUGA

 

 

Categories: 
Newsletter category: