CONDEMNEM LES AGRESSIONS PATIDES PELS MOSSOS A GIRONA I TERRASSA EL 06-12-2018

Esteu aquí

 

COMUNICAT (PDF)

 

CONDEMNEM LES AGRESSIONS PATIDES PELS MOSSOS A GIRONA I TERRASSA EL 06-12-2018

 

Després de les declaracions del Molt Honorable President de la Generalitat Sr. Joaquim Torra i Pla, i de l’Honorable Conseller d’Interior Sr. Miquel Buch i Moya, es comunica el següent:

 

1- USPAC exhibeix el seu ple recolzament als agents d’ARRO i BRIMO que en compliment de les seves funcions van actuar per assegurar la convivència i l’ordre públic en el dia d’ahir.

 

2-Des d’USPAC exigim al Molt Honorable President Sr. Joaquim Torra i Pla perquè ordeni als serveis jurídics de la Generalitat que es personin immediatament com a acusació particular contra els agressors dels agents del cos de Mossos d’Esquadra que han resultat ferits.

 

3- Exigim al Govern de la Generalitat, al seu President i al seu Conseller d’Interior, lleialtat amb el cos de Mossos d’Esquadra; i que si han de posar el cos en el punt de mira sigui per defensar-lo, per millorar les condicions laborals dels seus agents, per dignificar la institució, i no pas per carregar-se-la com estan fent amb un únic interès personal i polític.

 

Categories: 
Newsletter category: