CONDICIONS INFRAHUMANES A L'ISPC

Esteu aquí

CONDICIONS INFRAHUMANES A L'ISPC

NOTICIA (PDF)

 

CONDICIONS INFRAHUMANES A L’ISPC

 

Des d’USPAC volem tornar a fer esment al deteriorament, abandonament i mal servei del nostre Institut de Seguretat Pública de Catalunya (abans EPC).

 

Fa una setmana vàrem fer un comunicat adjuntant diverses fotografies de l’estat actual de l’ISPC: https://www.uspac.cat/noticia/p%C3%A8ssim-estat-de-les-instal%C2%B7lacions-de-l%E2%80%99ispc , doncs bé, volem també fer èmfasi amb el servei de càtering i el tipus de menjar que es segueix servint als policies que es troben realitzant cursos de formació o treballant al centre, és lamentable.

 

Citem un exemple: Si ens disposem anar a dinar a les 14:30 hores, ja no trobarem absolutament res, només quatre sobres fredes que és impossible de menjar i, tant sols t’ofereixen entrepans.

Aquest és el tipus de servei que ofereixen als treballadors públics? Molts companys/es són obligats a realitzar cursos de formació i venen de comissaries que es troben a molts quilòmetres de distància. Si el curs acaba a les 14:30 o 15:00 hores i van uniformats, on tindrien que anar a dinar ?

 

És una llàstima veure l’estat en el qual es troben moltes de les instal·lacions del recinte. És denigrant i lamentable veure l’estat d’abandonament i deteriorament.

 

Això si, la majoria de vidrieres hi ha inscripcions que hi posa: VALORS CFBP (Proximitat, Compromís, Integritat, Respecte, Voluntat de servei, Pertinença)... I algun altre tipus d’inscripció semblant. Si volen exigir quelcom als aspirants, que començaran en breu, comencin per exigir-se a vostès i complir amb la normativa de salut i riscos laborals. Tenir cura per la salubritat de l’escola i la salut de les persones que passin per el centre.

 

 

SENYORS COMANDAMENTS DE L’ISPC, I RESPONABLES DE L’ADMINISTRACIÓ, SI VOLEN QUE NOSALTRES ADQUIRIM UNS VALORS I RESPECTE, ELS HI DEMANEM QUE VOSTÈS TAMBÉ ENS RESPECTIN!!!

AMB LA SALUT I SEGURETAT NO S’HI JUGA!!!

 

Categories: 
Newsletter category: