CONSELL DE LA POLICIA 08-02-2018

Esteu aquí

CONSELL DE LA POLICIA 08-02-2018

COMUNICAT USPAC (PDF)

 

CONSELL DE LA POLICIA 08-02-2018

 

En primer lloc volem denunciar que ens han vetat la majoria dels punts presentats, un total de 14. És intolerable i un atac directe a la tasca sindical que realitzem des de la USPAC. Aquests són els punts presentats: https://www.uspac.cat/noticia/consell-de-la-policia-08-02-2018-punts-aportats-la-uspac

 

En segon lloc, USPAC ha demanat el cessament del Cap de la DAI, l’Intendent Jaume Garcia per la persecució als mossos i als delegats sindicals. Imposa expedients carents de lògica i sentit comú, de manera partidista,... sembla la “inquisició”.

 

En tercer lloc, hem votat EN CONTRA (n’hem exposat els motius) de l’informe que ha d’emetre el Consell, sobre els expedients disciplinaris a una delegada sindical del CAT-ME i a un agent de trànsit del sindicat SAP (en ambdós casos la instrucció està mal feta i es vulneren els drets dels mossos expedientats).

 

CRONOS i ÀGORA

 

Durant la propera setmana enviaran a les O.S un excel perquè el retornin amb les hores de més fetes al dispositiu. Des d’USPAC hem denunciat la mala praxi que suposa que, al canvi d’any policial s’han restat les hores acumulades que els mossos tenien a la BL i BC, de les hores de romanent que havien pujat degut al dispositiu ÀGORA (se’ns ha justificat que era per l’aplicatiu informàtic). És per això que els afectats podeu enviar-nos WhatsApp, mitjançant el vostre delegat/da indicant-nos TIP i nombre d’hores restades i ho trametrem a la Subdirecció on miraran cas per cas.

 

PAP’S ANTIGUITAT

 

A mesura que van rebent les resolucions de les extensions d’efectes van incorporant a l’atri i a l’aplicatiu de gestió horària les hores que pertoquen. Fins al moment van 1.972 casos reconeguts d’extensió d’efectes de la 1a sentència.

 

FUNCIÓ PÚBLICA

 

No tenen nova informació al respecte que la ja donada durant el 2017:

  1. El 1r trimestre del 2018 pagaran últim tram que deuen de la extra de 2012 (el 20,77%).
  2. Durant la resta del 2018 han de pagar un mínim un 10% de la extra de 2013.
  3. S’ha de reunir Funció Pública per calendaritzar la resta de terminis pendents de les extres de 2013 i 2014.
  4. Hi ha diverses comissions que estudien el retorn dels drets perduts com FAS, complement de productivitat,...

 

Resumint, va per llarg,... i la prova d’això és que s’ha comentat dos vegades que el pressupost és el que és i està prorrogat. Es poden moure partides d’un lloc a altre però no ampliar dit pressupost.

 

EQUIPARACIÓ AMB G.C I CNP

 

Assabentats de l’equiparació de sou que el Ministre Zoido farà a la G.C i al CNP, hem recriminat al Secretari Tècnic (Sr. Puigserver) que no vulgui tractar el tema, proposat per la USPAC, d’equiparació de condicions laborals amb aquests cossos estatals.

 

[LLEGIR MES]

Categories: 
Newsletter category: