CONSELL DE LA POLICIA 16-07-2018: 155 CE (SEGONA PART)

Esteu aquí

CONSELL DE LA POLICIA 16-07-2018: 155 CE (SEGONA PART)

NOTICIA (PDF)

 

CONSELL DE POLICIA 16-07-2018:  155 CE (SEGONA PART)

 

Sembla ser que el 155 va arribar per instal·lar-se definitivament al Departament d’Interior, sobre tot en la voluntat inequívoca de NO FER ABSOLUTAMENT RES per la millora de les condicions del CME en benefici d’altres cossos policials.

 

1.El Sr. Buch va parlar de persecució política al seu antecessor Sr. Forn.

USPAC li va parlar de persecució sindical a la que el seu Departament està sometent als representants sindicals lliurement escollits per tots els mossos d’esquadra, sancionats per manifestar-se en reclamació de millores sindicals. La democràcia que defensa després no l’aplica.

 

2.Davant el conflicte col·lectiu plantejat per USPAC en sol·licitud d’equiparació de condicions laborals amb CNP i GC, jubilació anticipada i dret a la reserva entre d’altres, l’Honorable Conseller es va negar a donar resposta a tots els mossos representats pels sindicats al Consell: “Jo decideixo qui dóna resposta a les preguntes que feu”. Continua el 155 i la relegació de les condicions laborals del CME a una policia de 3ª regional. https://bit.ly/2uEAYMo

El nou Govern de la Generalitat diu NO als mossos poder accedir a la reserva als 56 i 58 anys, NO a rebre ajuts de 1.500€ per fills/es amb discapacitat, NO tractaments mèdics 1.500€, NO tractaments psicològics i/o psiquiàtrics 700€, NO serveis geriàtrics 700€, NO ajuts persones grans al teu càrrec 850€, NO a percebre les DpO, complement per objectius, amb un import lineal d’entre 1.500 i 2.000 € anuals. I un llarg etcètera,...

 

3. La proposta d’USPAC és incrementar les hores extres mitjançant l’actualització de l’IPC, del qual passaríem a cobrar a 19,66 € normals i 23,60 € les nocturnes i cap de setmana. El Conseller BUCH es nega a fer qualsevol proposta a la mesa general de negociació per a la millora salarial, ni a incloure ni tan sols proposar cap millora pels pressupostos de l’any 2019.  https://bit.ly/2uIRRVY. Els diners del Departament d’Interior i retallats als mossos es destinen a d’altres fins polítics i partidistes.

 

4. USPAC va sol·licitar una negociació col·lectiva real ( https://bit.ly/2uIRRVY ) i no les “quedades” que s’ha inventat la Subdirectora Maite Català a la que tots, al Consell, anomenen “reunions de costelladaamb l’únic objectiu de simular un negociació inexistent.

 

USPAC NI PARTICIPA NI PARTICIPARÀ D’AQUESTA FARSA PER A JUSTIFICAR ELS SOUS DELS SEUS DELEGATS SINDICALS.

 

NOTÍCIA COMPLERTA (PDF)

 

Categories: 
Newsletter category: