CREACIÓ GRUP TREBALL D’ARRO: PROPOSTA DE MILLORES PER L’ESPECIALITAT

Esteu aquí

CREACIÓ GRUP TREBALL D’ARRO: PROPOSTA DE MILLORES PER L’ESPECIALITAT

NOTICIA (PDF)

 

CREACIÓ GRUP TREBALL D’ARRO:

PROPOSTA DE MILLORES PER L’ESPECIALITAT

 

Des d’USPAC, recollint les inquietuds dels nostres companys/es, destinats a aquesta especialitat (ARRO), traslladem formalment per escrit les nostres peticions, poden afegir d'altres que siguin beneficioses per les condicions de treball dels companys/es:

 

-CANVIS DE PLANIFIACIÓ PER SERVEIS PLANIFICATS: establir una previsió mensual i amb anterioritat suficient pels serveis ordinaris (nivell 4) que requereixen presencia policial d'ARRO/BRIMO (REFORÇ AEROPORT, TSJC, SAGRADA FAMILIA,...)

 

-INCLUSIÓ DE LES ARRO A LES GNP, como la resta de la CG Rescursos Operatius, eliminant les males praxis de comunicacions per whatsapp i altres.

 

-Activació NIVELL 3 ARRO, volem que es detalli per cada ARRO quins efectius es troben sotmesos a aquest tipus d'activació, operatius, suport, formació i d'altres.

 

-Regulació Horari Especial Específic: Aplicació de coefients per canvis d'horari inferiors a les 24h d'antelació.

 

-Distribució d'hores extres, sistema públic i transparent: ha de quedar unificat un sistema de distribució de les OER, prioritzant els efectius operatius que suporten els canvis d'horaris.

 

-Concurs de mobilitat interna:  no cal cap despesa pressupostària per a realitzar aquest tipus de concurs, la mobilitat interna resta "estancada" des de fa anys i pendents encara d'un concurs "futur".

 

-Compensació vals menjador per 12h de servei, independentment del dia, és a dir, fora de caps de setmana torn Dia o Tarda/Nit i, eliminar el que va signar el SAP-UGT i la “casa”.

 

-Permetre, legalment, la sortida de l’especialitat per edat o permanència oferint places nivell 1 a la localitat de destí o mèrits suficients/prioritat al concurs general per tal d'assolir places a la regió de destí de l'ARRO on estigui destinat l’agent.

 

-Material:  funda d'arma curta tipus “pernera” de dotació, escuts corporatius, jaqueta ARRO, boines, armilles amb sistema MOLLE, vehicles adaptats per portar el material amb seguretat.

 

Aquestes són el resum de les demandes que hem fet arribar a la Prefectura, a la DGP i a la Subdirectora de RRHH. Així mateix, sol·licitarem en el proper Consell de la Policia la votació per la creació d’un grup de treball dins del Consell, amb la normativa que ho regula i amb les garanties estipulades, per la qual cosa demanem a la resta de Sindicats representatius del CME que donin el seu suport en aquesta proposta i votin a favor de les millores laborals dels nostres companys/es de les ARRO.        

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: