DEMANDA JUDICIAL CONTRA EL GOBIERNO DE ESPAÑA I EL DEPARTAMENT D'INTERIOR

Esteu aquí

DEMANDA JUDICIAL CONTRA EL GOBIERNO DE ESPAÑA I EL DEPARTAMENT D'INTERIOR

NOTICIA (PDF)

 

VOLEM NEGOCIAR EL PLA DE CARRERA, JA!

 

Hores després del Consell de la Policia de data 10-04-2018, en el que USPAC va deixar en evidència al Gobierno de España, a la Subdirecció General de Recursos Humans (SGRH) i als caps de la Prefectura de la policia al negar-se a negociar sobre l’equiparació de jubilació i altres condicions a GC i PN,  la SGRH va remetre un correu indicant que el Gobierno de España havia suspès les reunions del Pla de Carrera per USC “fins l’autorització del Comitè de Retribucions i Despeses de personal”:

 

L’excusa és FALSA i BARRUERA en tant que no van necessitar aquesta autorització per signar l’Acord de la vergonya de 29-01-2015 ni l’Acord de “des”millores de 15-05-2017. Des d’USPAC us informem que:

Hem interposat DEMANDA JUDICIAL per vulneració del DRET FONAMENTAL A LA NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA del CME, en quant a la suspensió de les reunions pel Pla de Carrera d’USC.

 

USPAC va per feina i interposem una demanda al Contenciós Administratiu perquè des del “des”Govern de la Generalitat són les úniques paraules que entenen.

 

Els únics culpables de la suspensió de les negociacions són el Gobierno de España i la Subdirecció General de Recursos Humans de la Generalitat de Catalunya.

 

La nostra feina és buscar solucions,  no més problemes!

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: