DEMANEM ALS PARTITS POLÍTICS QUE CONVOQUIN EL GRUP DE TREBALL DE L’EQUIPARACIÓ AMB LA RESTA DE COSSOS ESPECIALS

Esteu aquí

COMUNICAT (PDF)

130/2020

 

DEMANEM ALS PARTITS POLÍTICS QUE CONVOQUIN EL GRUP DE TREBALL

DE L’EQUIPARACIÓ AMB LA RESTA DE COSSOS ESPECIALS

 

Avui, dia 25 de setembre de 2020, hem estat al Parlament per demanar la convocatòria del grup de treball per a l’equiparació del Cos de Mossos d’Esquadra amb la resta de cossos especials de la Generalitat.

Hem recordat a tots els partits polítics que el dia 3 de juliol de l’any 2019 en sessió de la Comissió d’Interior van aprovar la Resolució 481/XII que deia que el Parlament instava al Govern a crear un grup de treball amb les organitzacions sindicals que estudiï un nou procés d’equiparació retributiva entre el Cos de Mossos d’Esquadra i altres col·lectius especials de la Generalitat.

Ja fa més de 15 mesos. Som conscients de tot el succeït durant aquest període, però no podem assumir que de nosaltres tothom se n’oblidi. Urgeix el compliment de les resolucions del Parlament de Catalunya a tots aquells que se’ls omple la boca de democràcia i demanem treballar ja per:

- Actualització de l’equiparació real amb bombers amb la taula retributiva dels bombers de l’any 2019, la diferència és de 3.505,74 euros.

- Complement d’Operativitat Plena pactada per bombers l’any 2019, 1.680 euros anuals.

- Bossa d’Hores Extraordinàries per gaudir en temps de descans, també pactat amb bombers.

NO HI HA EXCUSES PER A NO TREBALLAR EN MILLORES  PER A TOTS ELS I LES MOSS@S!
 

Barcelona, 25 de setembre de 2020
 

Categories: 
Newsletter category: