DENÚNCIA A INSPECCIÓ DE TREBALL

Esteu aquí

COMUNICAT DENUNCIA INSPECCIO DE TREBALL

NOTÍCIA (PDF)

PROU !!!

PRESENTEM DENÚNCIA A INSPECCIÓ DE TREBALL

 

 

El Sindicat representatiu USPAC, ha dit PROU! No podeu seguir jugant amb la nostra seguretat ni amb les nostres vides d’aquesta manera tan barroera.

 

Com podeu fer sortir a uns agents vestits d’aquesta manera a fer tasques d’Ordre Públic? On és la seguretat? O és que es torna a repetir la cançó de sempre que resulta que al cap i a la fi no som més que un trist número?

 

No Senyors de la Direcció General, pantalons de pinça, sabates i camisa no és el vestuari adequat ni adient per a fer Ordre Públic. I ens agradaria fer-lis una pregunta: “Quants anys tenen aquests cascs blancs que hi ha a totes les comissaries per a realitzar tasques d’Ordre Públic?”

 

Per tot això, aquest migdia hem presentat davant Inspecció de Treball una denúncia de Riscos Laborals en contra la Direcció General de la Policia.

 

Concretament, la denúncia, és per la manca d’un pla de prevenció de Riscos Laborals específic, no existeix una avaluació de riscos laborals pels llocs de treball de les USC, ARRO i BRIMO.

 

En aquesta denúncia també deixem palès la manca de formació i material que hi ha per part dels agents d’USC en matèria d’Ordre Públic, a la foto ens remetem.

 

No podem exposar la nostra seguretat a tanta ingenuïtat. Demanem que es facin les coses com Déu mana, com els cànons de Seguretat estableixen i que, si us plau, respectem una mica més la vida de cada un de nosaltres.

 

Si les coses es segueixen fent així, senyors de la D.G.P ens tindran darrera seu denunciant els cops que faci falta. La seguretat dels companys primer de tot.

 

No deixarem de denunciar qualsevol mala praxis!

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: