DENEGACIONS, CONSTANTS, “PAP’S” ANY POLICIAL

Esteu aquí

DENEGACIONS, CONSTANTS, “PAP’S” ANY POLICIAL

COMUNICAT USPAC (PDF)

 

DENEGACIONS, CONSTANTS, “PAP’S” ANY POLICIAL

 

 

Des d’USPAC volem denunciar la denegació de permisos per assumptes personals i/o d’hores acumulades, de manera constant i continuada, a la majoria d’ABP i a les C.D del territori.

Són molts els companys/es que ens han fet arribar diverses queixes, com per exemple: un mateix company tenir nou permisos denegats de forma consecutiva en tres torns diferents de treball, motius els de sempre “per manca d’efectius”. Altres companys/es, tenen 12 i 13 permisos denegats en aquest any policial. Una vergonya.

Així mateix, com a conseqüència de la mala gestió de la planificació per part de certs Caps i personal planificador, ens trobem amb que molts companys/es, aquestes festes de Nadal, no han pogut fer ni un sol dia de permís per estar amb les seves famílies, motiu? “Per manca d’efectius” i garantir els mínims a la comissaria.

Si no en tenim suficient amb tot això, encara tenim que escoltar com alguns “Caps” van dient als agents i caporals,... que la culpa és seva per demanar permisos, quan saben que només hi ha un caporal treballant, o pocs agents.  S’ha de tenir poca vergonya, per a dir-ho finament, per dir als agents que no demanin permisos,... és un dret que tenim, per la qual cosa ho continuarem demanant.

Un permís per assumptes personals, com el propi nom indica, es demana per algun fet de caire privat i personal, i si es demana, és per necessitat que té el funcionari.

Lamentem la pèssima gestió que s’està portant a terme per part de certs “Caps”. Si patim una manca d’efectius, la qual cosa impossibilita poder gaudir de permisos personals, una de les mesures que es podrien optar seria que vostès mateixos (Caps, O.S i altres,...) realitzin, de manera puntual, servei ordinari al carrer, en diferents torns. Així preservaran els mínims establerts.

És molt fàcil denegar PAP’S/Permisos des d’un despatx, on a l’hivern s’està calent i a l’estiu fresc, on només es treballa de dilluns a divendres (horari d’oficina), sense fer nits, tenint els festius i caps de setmana festa,... plegant cada dia a l’hora, sense jugar-se la “cara” al carrer, sense tenir que prendre decisions delicades a nivell judicial en dècimes de segons,... i podríem seguir posant exemples.

Per tot l’exposat, sol·licitem:

Que si fan falta efectius per a treballar a torns i així dotar de més presencia policial a nivell de patrullatge, es faci una reestructuració a tots els despatxos de les comissaries i es deixin aquests llocs per a les persones que pateixin una invalidesa permanent, segona activitat, adaptació laboral,... d’aquesta manera, un policia, sense problemes de salut, faria tasques de POLICIA, com la gran majoria de tots nosaltres.

 

CAPS, APRENGUIN A GESTIONAR I SER EFICAÇOS AMB LA “TROPA”!!!

 

Categories: 
Newsletter category: