DONACIÓ DE SANG A LLEIDA

Esteu aquí

DONACIÓ DE SANG A LLEIDA

COMUNICAT USPAC (PDF)

 

ELS MOSSOS ENS DEIXEM LA SANG,  FEU-NE UN BON ÚS !!!

 

 

Des de la USPAC, el proper dia 14 de març de 2018, de 09:30 a les 12:00 hores, hem organitzat una marató de donació de sang a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (Banc de Sang i Teixits, es pot anar durant tot el dia, per aquells/es que no pugueu pel matí). Per aquest motiu, volem mobilitzar el major nombre de companys/es que estiguin disposats a fer aquesta petita, i a la vegada tan important i necessària per molts, aportació.

 

Amb aquesta campanya volem, d’una banda, retornar l’agraïment als ciutadans pel suport i estima que ens han demostrat,... sobretot després dels atemptats i, d’altra banda, recordar als nostres caps que els mossos som solidaris, compromesos amb el poble català i que ens haurien de cuidar molt més;

 

  • Necessitem més efectius, necessitem promocions i concursos anuals que apropin la gent a casa seva (fa anys que molts fan quilòmetres, amb tot el que això suposa tant a nivell econòmic, familiar i de salut).

 

  • Reclamem, un cop més, el reconeixement de totes les malalties amb el 100% del sou, perquè posar-se malalt no és un caprici i, molts cops, les malalties són fruït de les condicions amb que realitzem el servei diari.

 

  • Volem l’equiparació amb CNP i GC: fa anys que rebem un tracte discriminatori. Els mossos no som una policia de segona, demanem els mateixos drets que ja tenen altres cossos (dret a accedir a la reserva als 56 anys, qui hagi iniciat el servei abans de 1999, i als 58 la resta, dret a accedir a la jubilació voluntària als 60 anys o 30 anys de servei, dret a percebre una ajuda complementària en cas d’incapacitat, entre moltes altres ajudes,…)

 

  • Volem un tracte just pels companys/es amb discapacitat i, sobretot que no se’ls maltracti. Som “solidaris” amb moltes campanyes recolzant diferents tipus de discapacitats, però trobem a faltar que es rebi aquest recolzament pels de dins del CME. Volem igualtat.

 

Animem a participar d’aquesta campanya de donació de sang, no només als nostres companys/es, sinó a aquells ciutadans que ho desitgin i vulguin recolzar la iniciativa,… Els Moss@s ens deixem cada dia la sang per ajudar al ciutadà, 24 hores, 365 dies a l’any. Ara, la donarem al banc de sang que en necessita, i molta !!!

 

 

PER MOLT QUE ENS MALTRACTIN, EL CIUTADÀ NO TÉ QUE PATIR LES CONSEQÜÈNCIES,... ESTEM AMB VOSALTRES!!!

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: