ELS LÍMITS DE LA IGNOMÍNIA

Esteu aquí

ELS LÍMITS DE LA IGNOMÍNIA

COMUNICAT (PDF)

ELS LÍMITS DE LA IGNOMÍNIA

 

Ahir, dia 22 havíem estat convocats per la segona reunió, amb la cúpula del departament, per tal de treballar en la recuperació dels drets espoliats i l’aplicació de mesures correctores que reconeguin de facto el sobre esforç dels membres del CME.

Veníem de la manifestació més nombrosa del nostre col·lectiu, el proppassat 6 d'octubre, fet que pensàvem que hauria fet reflexionar al Departament i tractaria la problemàtica rigorosament i amb la excepcionalitat que va quedar palesa.

 

Doncs, de nou, la poca empatia i manca de respecte pel col·lectiu per part dels nostres dirigents polítics, veiem que no te límits. Si pensàvem que havíem tocat fons el passat dia 1 d'octubre al parlament, doncs no. Els nostres polítics han decidit NO presentar-se a la reunió més rellevant i crucial entre sindicats i administració, pels últims esdeveniments.

 

Han anat a la Junta de seguretat de Barcelona (podien aplaçar la nostra reunió si coincidia, de fet la data la va ficar l’administració). Allà han recolzat l'increment de les hores extres als companys/es de la GUB, i han “promès” més efectius per a Ciutat Vella.

 

Tot això, mentre a la nostra taula de negociació ens oferien un caramel enverinat...

Pujar el preu de les hores extraordinàries, en el millor dels casos un 20% sobre l'import actual, però reduint el total d'hores. És a dir, menys seguretat per un increment residual. NO per aquí no passarem. Vostès pugin el preu i lluitin per a incrementar els lots que assegurin els serveis i la seguretat de tothom, però no una cosa per l'altra...

 

El que vostès aplaudeixen en les altres administracions, no ho apliquen als seus?; quin és el seu nivell d'indignitat?; Clar! no han vingut a defensar ho.. La reunió no era prou important per a assistir-hi. NO TENEN VERGONYA !!!

 

Volen “transmutar la bufanda” en una compensació d’operativa plena, amb criteris arbitraris i sectari en el cos. És evident que amb aquest euro/dia, miserable, volen “evitar” una allau de baixes ara que estan cobertes al 100%, però compte!. Això és una proposta, ja que encara no ha passat pel Departament d’Economia, o sigui fum...

 

Recullen la proposta de no perdre els PAP’S per la denegació sistemàtica, però això sí, ens diuen sempre que pugui acreditar-se que no s’han pogut gaudir.

 

USPAC insisteix en l’aplicació del Q5 en horari de TORN per a TOT EL CME, ja que és l’únic horari que garanteix la conciliació familiar, la planificació anual i que els canvis siguin sempre amb coeficient des del primer dia. L’administració es despenja amb un “regal”: ARSET, APEN i ARIC passaran al Q5 que tenen a USC, justament en la prèvia de sentències judicials que desmunten el greuge sofert durant aquests anys.

 

En aquestes reunions informatives, on la negociació no existeix i només impera la llei de l’embut, nos ens trobaran. Ara, no dubtin que si ens veurem als tribunals.

 

 

Categories: 
Newsletter category: