EMMAGATZEMATGE DE SUBSTÀNCIES (MARIHUANA): EL PROBLEMA CONTINUA

Esteu aquí

67/2015

EMMAGATZEMATGE DE SUBSTÀNCIES,

MARIHUANA:

EL PROBLEMA CONTINUA

La Unió Sindical dels Mossos d'Esquadra (USPAC) ha denunciat, EN DIVERSES OCASIONS, la manca d'un espai per a guardar els decomisos de marihuana, fins i tot provoca que els mossos "tinguin la sensació que estan sota els efectes d'haver fumat quelcom il·legal".

La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC)  en la qual denuncia la falta d'espai de la comissaria de Mollerussa per a guardar la marihuana que decomissen fins al punt que la comissaria sencera "fa olor de marihuana".

QUÈ PENSEN ELS CIUTADANS QUE VAN A PRESENTAR DENÚNCIES a les dependències i es troben amb aquesta forta olor?

Tornem a denunciar que l'olor de la droga és perceptible des de diversos punts de la comissaria de la policia catalana.
El sindicat indica que no és la primera vegada que això succeeix a les comissaries dels Mossos d'Esquadra a Catalunya, especialment a les localitats més modestes, on els espais s'han quedat petits i els jutjats han d'autoritzar la destrucció de la droga, abans, fins i tot, de la celebració del judici corresponent.

Alguns dels agents, segons ens diuen, sembla que "tinguin la sensació que estan sota els efectes d'haver fumat alguna cosa il·legal". "És realment trist que comissaries de nova construcció, com passa arreu de Catalunya NO tinguin un espai ben condicionat per a guardar aquests decomisos i altres substàncies estupefaents".

Insistim en la nostra proposta: “CONTAINERS” o estructures tancades a l’exterior dels edificis, sota vigilancia policial i amb garanties de seguretat, però que no generin molèsties ni als mossos ni a la resta d’usuaris dels edificis policials.

Catalunya, 29 d’ agost de 2015

 

COMUNICAT PDF

RECULL DE PREMSA

http://www.ua1.cat/noticies/el-sindicat-uspac-denuncia-problemes-olor-marihuana-la-comissaria-de-mollerussa

http://sociedad.e-noticies.es/comisarias-con-olor-a-marihuana-96623.html

http://www.racocatala.cat/forums/fil/194341/sindicat-independent-mossos-denuncia-falta-espai-mollerussa-guardar-marihuana-requisada

 

DENÚNCIES ANTERIORS

 

Categories: