ESCRIT AL CONSELLER D'INTERIOR: DEIXI DE FER POLÍTICA AMB ELS MOSSOS

Esteu aquí

ESCRIT AL CONSELLER D'INTERIOR: DEIXI DE FER POLÍTICA AMB ELS MOSSOS

NOTICIA (PDF)

 

ESCRIT AL CONSELLER D'INTERIOR: DEIXI DE FER POLÍTICA AMB ELS MOSSOS

 

Barcelona, 28 d’agost de 2018

 

Honorable Conseller del Departament d’Interior Sr. Miquel Buch,

 

Arrel de les actuacions obertes per la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia on es sol·licita a la Prefectura i la Direcció General de la Policia la identificació dels agents comminats a actuacions policials, per part de sindicat representatiu del cos de Mossos d’Esquadra USPAC, li volem fer les següents consideracions i suggeriments:

  • Deixi, d’una vegada per totes, de fer política amb els funcionaris del cos de Mossos d’Esquadra, i preocupis de les nostres condicions de treball, ja que no ha mogut ni un dit des que està al càrrec.

 

  • USPAC va negar-se a reunir-se amb vostè fins que no respectés a tots els mossos com a institució i com a persones. A vostè i al Govern presidit pel Sr. Joaquim Torra no els importem el més mínim, excepte quan es tracta d’utilitzar-nos de forma partidista com van fer l’1-O o estan fent ara: posant-nos al mig d’un debat polític del qual tornem a sortir esquitxats i, com a investigats els de sempre, els agents de a peu, els quals únicament seguim instruccions dels nostres comandaments.

 

  • Des de la Conselleria, que vostè presideix, es va dir i anunciar per tot arreu que:

 

El resultat de les seves paraules és l’apertura d’unes diligències a Fiscalia contra els agents que, seguint ordres dels seus comandaments, van procedir a identificar als individus que estaven participant en els incidents on es va requerir, per part de la sala, la nostra presència.

 

NOTÍCIA COMPLERTA (PDF)

 

 

ESCRIT ADREÇAT A LA FISCALIA DE CATALUNYA. SOL·LICITUD D'ARXIU DE LES INVESTIGACIONS (CLICKA)

 

Categories: 
Newsletter category: