EXIGIM RODES DE CONTACTE PER A TOTS ELS VEHICLES POLICIALS.

Esteu aquí

EXIGIM RODES DE CONTACTE PER A TOTS ELS VEHICLES POLICIALS.

 

NOTÍCIA (PDF)

 

I SENSE RODES DE CONTACTE !!

 

Avui ens hem despertat amb la neu caient als nostres carrers i carreteres.

Mirant a les xarxes socials trobem com la pàgina de @mossos, @interior, @emergències,... donen consells de cara a la nevada. Sobre com actuar, què portar,.... fins aquí tot lògic, ja que estem per a ajudar a la ciutadania i fer aquests difícils dies el menys complicats possible.

El vehicle mampara de la Comissaria de Solsona i els vehicles de les Comissaries de Manresa, Vic, Igualada i la de Districte de Moià (hem posat com a exemple la RPC, però hi ha la majoria de comissaries amb la mateixa situació) no disposen de rodes de contacte, sí sí com ho llegiu, sense disposar de les mesures per a treballar amb la seguretat que com a servidors públics és necessari. Hem de pensar que si no disposem del material adequat per a treballar, el primer que se’n ressentirà serà el ciutadà que tindrà una urgència i no podrem servir-lo tal i com es mereix.

Ja podem anar donant consells a l’altre gent, però als de casa que els bombin.

Pel què es veu nosaltres no importem ni a la Prefectura ni a la Direcció General de la Policia. Ja sabem que no deixem de ser un trist número, però gent que maneu, si us plau, dissimuleu una miqueta.

Fa molt temps, per no dir anys, que USPAC està demanant rodes de contacte per TOTS els vehicles d’aquest territori i de la resta de comarques gèlides.

Què esperarem, a patir una desgràcia i que algú prengui mal? Després correm-hi tots... Ja serà massa tard.

 

PROU de jugar amb les nostres vides.

PROU de jugar amb la seguretat de la ciutadania.

PROU de menystenir-nos. Deixeu-nos treballar amb tots els mitjans !!!

 

USPAC EXIGEIX RODES DE CONTACTE, JA!

 

 

Categories: 
Newsletter category: