FELICITATS A TOTS/ES ELS MOSSOS/ES !!!

Esteu aquí

FELICITATS A TOTS/ES ELS MOSSOS/ES !!!

NOTICIA (PDF)

 

FELICITATS A TOTS/ES ELS MOSSOS/ES !!!

 

Com molts ja sabeu, des d’USPAC, som molt crítics amb la “festivitat” i sobretot amb la manera d’organitzar els actes de les Esquadres, per diversos motius com són: la manera d’atorgar les felicitacions, la manera de distribuir-les, els costos que comporten aquests actes,... I podríem seguir mencionant moltes més coses, però això no treu que tenim tot el dret en ser felicitats, perquè ens ho mereixem !!!

 

Els mossos vam aconseguir desarticular una cèl·lula terrorista, la qual va atemptar a Barcelona i Cambrils el passat 17-A. Ho vam fer gràcies a la capacitat de reacció, predisposició i professionalitat de TOTS els POLICIES que formem part del CME. Aquesta ràpida reacció, va evitar mals majors. Mereixem ser felicitats com cal.

 

Després va venir l’Àgora, on vam tornar a donar la nostra predisposició i disponibilitat, treballant moltes hores diàries, amb canvis de torn constants, sense rebre ni un sol cèntim d’euro amb dietes ni compensacions,... No mereixem ser felicitats ?

 

Nosaltres no reclamem actes, però SI que els agents que aquest any siguin mereixedors de felicitacions, se’ls ho comuniqui ja i se’ls tingui en compte perquè els hi pugui constar al proper concurs. En aquest punt, reclamem, com ja ho vam fer, per exemple, a la Reunió Regional de la RPCT (sent l’únic sindicat que ho va reclamar) que aquestes felicitacions siguin públiques, per via interna, això estaria ben valorat pel col·lectiu i donaria fe d´una mostra de transparència que actualment no existeix.

 

Encara és hora que el Ministre de l’Interior Sr. Juan Ignacio Zoido (ara mateix màxim responsable del cos de Mossos d’Esquadra) feliciti al cos de Mossos d’Esquadra per totes les actuacions meritòries emprades fins el moment, molt especialment amb l’atemptat de l’agost de 2017 a Barcelona i Cambrils. Fins el moment no ha mostrat ni una sola simpatia amb el nostre cos, no cal que ho diguem nosaltres, només cal fixar-nos amb el seu compte de Twitter,...

 

Sr. Zoido, representants del Ministerio del Interior i  senyors polítics, per molt que vostès no ens vulguin felicitar ni mostrar el seu agraïment per la nostra feina, ja ho diem nosaltres: MOLTES GRÀCIES I FELICITATS A TOTS ELS MOSSOS !!!

 

Nosaltres seguirem amb allò que millor sabem fer, la prevenció, vetllant i garantint la seguretat als nostres ciutadans, lluitant contra els delictes que sorgeixin,... i els hi podem dir que tenen una policia integral i qualificada al seu servei.

 

ORGULLOSOS DE SER MOSSOS D’ESQUADRA!!!

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: