FORA Q10 I FORA HORARI ESPECIAL FLEXIBLE

Esteu aquí

FORA Q10 I FORA HORARI ESPECIAL FLEXIBLE

NOTICIA (PDF)

 

“Q5” i HORARI DE “TORN” PER A TRÀNSIT

FORA Q10 I FORA HORARI ESPECIAL FLEXIBLE

 

Com molt bé sabeu, la Instrucció 7/2015, dictada arrel de l’Acord de la Vergonya de 29-01-2015 pactat entre el SAP-UGT i la DGP, estableix i confirma els Q10, Q5S, Q5R... i l’horari especial flexible per trànsit i resta d’unitats del cos.

 

Per què? Perquè amb horari especial flexible poden canviar d’un dia per l’altre les condicions de treball, i si l’horari fos per “TORNS” no podrien fer-ho (per aquest motiu no surten places de torn (T) als concursos, únicament especials (E).

 

Ara que està pendent Sentència el recurs contra “l’Acord de la vergonya” que USPAC va portar als Tribunals i, que sembla que les eleccions s’apropen, tornem a veure les reunions “d’amagatotis” entre el SAP-UGT i Directora General de la Policia “de facto” Maite Català, per tal d’obtenir algun rendiment igual que van fer al 2015.

 

A la “reunió de costellada” del dia 10-05-2018 per saber l’opinió dels sindicats respecte al quadrant de trànsit, USPAC els hi facilita la feina i deixa clara la seva postura.

 

Senyors/es de la “casa”, facin un esforç: compleixin la Llei. I quan vulguin deixar de jugar amb nosaltres ens ho diuen, però mentrestant:

 

USPAC  NO  VEN  NI  VENDRÀ  MAI  ALS AGENTS !!

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: