INCENDI TORRE DE L'ESPANYOL. EL GOVERN DEIXA TIRATS ALS MOSSOS

Esteu aquí

MOSSOS. FOC

 

COMUNICAT (PDF)

 

EL GOVERN DEIXA TIRATS ALS MOSSOS

QUÈ HEM FET PER A MERÈIXER AIXÒ?

 

 

Primer de tot, des de l’organització sindical USPAC desitgem que tots els companys/es dels diferents cossos d’emergències que esteu treballant, retorneu sans i estalvis a casa. Havent complert amb la vostra tasca, que és minimitzar els danys d’aquesta tragèdia que s’ha iniciat a La Torre de l’Espanyol.

 

Des de primera hora d’aquesta tarda s’ha iniciat l’incendi del que tothom en parla i ens té a tots en vetlla. Com a bons professionals, totes les patrulles que han activat han anat cap a l’indret a realitzar la tasca, que com a Mossos se’ns es encomanada en aquests casos, així podem ajudar als cossos d’extinció a fer la seva tasca amb més tranquil·litat.

 

A mesura que anava avançant la tarda, hem pogut veure la poca previsió que hi havia des del Cos de Mossos d’Esquadra per unes dates tant complicades, com el mateix Departament anava anunciant des de feia dies. Primer despropòsit.

 

Un cop al capvespre, altres cossos d’emergències anaven rebent avituallament tant líquid com sòlid per part de la seva Direcció General, per a aguantar i recompensar l’esforç que s’estava fent en la lluita contra el foc. Però no tothom ho ha rebut, els membres del Cos de Mossos d’Esquadra no han rebut ni una trista ampolla d’aigua de part de la seva Direcció General. Segon despropòsit.

 

Si alguna cosa els companys han pogut menjar o beure ha estat gràcies a la bona fe dels membres del cos de bombers, i de particulars de la zona. Que trist la veritat! Ningú els podia fer relleu als companys/es per la manca d’efectius que pateixen les diferents unitats del CME com Seguretat Ciutadana, ARRO,... Fa molt temps que ho portem denunciant, en 7 anys 454 places noves i no 1250 com diu el mentider del Conseller Buch. Això si, fa poc ha sortit la nova fornada de Comissaris, entre ells el nou Cap del Cos o el Cap de la DAI i, avui mateix, una nova fornada d’intendents/es,... i així anem sumant fins a 70 nous càrrecs de comandaments, completament imprescindibles en les èpoques que estem vivint. Tercer despropòsit.

 

Senyors del Departament d’Interior, amb el Conseller Buch al davant, i seguit pel Director General de la Policia, facin el favor de mirar pels seus treballadors, TOTS i quan diem TOTS és TOTS. USPAC farà la feina que no fan vostès, ara estem comprant menjar i beure pels companys/es que estan treballant en pèssimes condicions, “gràcies” a la vostra nefasta gestió.

 

#SomDiferentsSomComTu

Categories: 
Newsletter category: