INCIDÈNCIES MÈRITS CONCURS GENERAL

Esteu aquí

 

COMUNICAT (PDF)

INCIDÈNCIES AMB ELS MÈRITS DEL CONCURS GENERAL

 

El proppassat 05 d’abril de 2019 es varen publicar la llista provisional de mèrits del Concurs General. Com heu pogut observat, s’han produït errors amb les meritacions. Hi ha persones afectades, ja sigui perquè s’han deixat estudis per incorporar o han comptat malament els mèrits... Si és el vostre cas, feu el següent:

 

1- Comprovar que les titulacions estan introduïdes a la vostra fitxa d’agent.

 

  • De no ser així, heu de presentar mitjançant un registre el DAD-70.b i acompanyar-lo amb els diplomes/certificats/titulacions originals per a ser compulsats.

 

  • Si estan introduïdes, però no us han puntuat, presenteu el DAD-70.b fent constar a les al·legacions que les titulacions X no han servit per a accedir a uns altres estudis (ex: grau superior i després diplomatura).

 

2- Volem deixar clar, que en aquest concurs, gràcies a la sentència ferma aconseguida per USPAC s’han de comptar totes les diplomatures, llicenciatures, graus, cicles superiors o FP2. Han de meritar totes les anomenades, menys el batxillerat o equivalent (la prova d’accés, BUP o COU).

 

3- Tenen que meritar la suma de tots els estudis, tal i com consta a les bases de la convocatòria. Per exemple, si es té una diplomatura i tres cicles superiors el total serien 5 punts.

 

Si recordeu, la sentència que vam guanyar al jutjat contenciós, deixava prou clar que l’estudi superior no podia eliminar l’inferior. https://www.uspac.cat/noticia/uspac-aconsegueix-primera-sent%C3%A8ncia-ferma-es-reconeix-que-tots-els-estudis-%E2%80%9Csumen%E2%80%9D-com-m%C3%A8rit

 

Empleneu les al·legacions al DAD70.b i posteriorment ho porteu a un registre.

 

Termini per a fer les al·legacions, del 8 al 23 d’abril de 2019 (ambdós inclosos).

 

 

Qualsevol altra qüestió, ho podeu preguntar als vostres delegats/des de referència.

 

 

Categories: 
Newsletter category: