INEFICÀCIA I PÈSSIMA GESTIÓ DELS CAPS DE L’ART RPPO

Esteu aquí

INEFICÀCIA I PÈSSIMA GESTIÓ DELS CAPS DE L’ART RPPO

NOTICIA (PDF)

INEFICÀCIA I PÈSSIMA GESTIÓ DEL CAP DE L’ART RPPO

 

Des d’USPAC, un cop més, denunciem la mala costum que tenen els Caps de designar agents per a realitzar la figura de “responsables del torn”. Això ve produït per una greu manca d’efectius al territori, per una pèssima gestió de personal i operativa dels Caps i, sobretot, la nul·la predisposició de sortir a patrullar, trepitjar el carrer i assumir funcions operatives per part de certs Caps de comissaries o, en aquest cas, dels caps de l’especialitat de trànsit de l’ART RPPO (La Seu d’Urgell).

Sr. Cela Cap de l’ART, porta més de quatre anys delegant funcions de caps de torn als seus agents i, aquests ja comencen a estar bastant farts d’assumir quelcom que no els hi pertoca. Cada escalafó s’accedeix mitjançant concurs oposició i aprovant un curs d’especialització, el qual un agent no ho té i per tant NO li pertoca fer aquestes funcions. Per altra banda, quin tipus de compensació els hi ha donat als agents “responsables” de torn?,... RES, ho sabem !!

Ja n’hi ha prou de penjar “comunicats interns” als suros, mencionant les funcions per a caps de torn i “responsables de servei”, funcions que NO li pertoquen realitzar a un agent, com serien: decidir quelcom en actuacions/accidents rellevants durant el servei operatiu, distribució de material, passar novetats de servei diàries i setmanals, comunicació de controls amb USC,...

Des d’USPAC, li demanem que, d’una vegada per totes, gestioni el seu personal d’una manera eficaç. Si vol ser Cap, demostri-ho i no apliqui el “ordeno i mando”.

No és el primer cop que detectem problemes en aquesta ART. Anteriorment hem denunciat la inseguretat que produeix realitzar els controls a les proximitats de la frontera amb França o, fins i tot, el creuament amb frontera francesa (últim comunicat) https://www.uspac.cat/noticia/mossos-armats-creuant-la-frontera

Per l’altre costat de l’ART, tenim la manca d’efectius al sector de Vielha, la qual cosa provoca que els companys del sector de Tremp es tinguin que desplaçar a fer controls a Vielha, cobrir accidents, nevades,... posant-los en perill al tenir que realitzar centenars de kms per carreteres d’un traçat complex. I un llarg etcètera,...

Ens agradaria veure solucions i que siguin diligents. Encoratgem a tots els companys/es de trànsit, d’USC, ARRO o d’altres especialitats, que si es troben amb aquestes problemàtiques i deficiències, redactin una nota informativa i ens la facin arribar mitjançant els nostres delegats. D’aquesta manera ho podrem denunciar i, si pertoca, traslladar-ho als serveis jurídics per a emprendre accions judicials.

 

SI HI HA MANCANCES PER FER DE CAPS DE TORN, QUE SURTIN ELS CAPS OFICINISTES A COBRIR EL SERVEI !!! NO TOT S’HI VAL. I LES RESPONSABILITATS ES REMUNEREN !!!

 

 

Categories: 
Newsletter category: