LA FISCALIA ARXIVA LES DILIGÈNCIES CONTRA L’ACTUACIÓ DE MOSSOS

Esteu aquí

LA FISCALIA ARXIVA LES DILIGÈNCIES CONTRA L’ACTUACIÓ DE MOSSOS

COMUNICAT (PDF)

 

A PETICIÓ DUSPAC, LA FISCALIA ARXIVA LES DILIGÈNCIES CONTRA L’ACTUACIÓ DE MOSSOS EN L’AIXECAMENT DE BARRERES EL 09-12-2018

 

El dia 9 de desembre de 2018 va tenir lloc la congregació de multitud de persones a diferents autopistes i es van aixecar les barreres evitant el pagament del peatge.

 

La Fiscalia Superior de Catalunya va obrir Diligències el 11 de desembre perquè aquests fets es van produir “sin que constara una actuación contundente por parte de las unidades de policía –mossos- desplegadas en tales puntos”.

 

També es va rebre un atestat de la Guàrdia Civil adjuntant CD’s de gravacions que es van unir a les diligències de la Fiscalia.

 

A l’endemà, USPAC va comparèixer davant la Fiscalia i va enregistrar un escrit sol·licitant l’arxiu de les diligències respecte als companys/es que van ser requerits als diferents peatges, defensant des del primer moment la seva actuació professional.

 

En data 19 de març de 2019 ens ha estat comunicada l’arxiu de les diligències sense que s’hagués pogut desprendre cap irregularitat professional.

 

USPAC sempre defensarà, allà on calgui, la professionalitat de tots els companys/es, així com la dignitat del cos de Mossos d’Esquadra. Malgrat que el Departament d’Interior i la Direcció General de la Policia s’encarregui de fer tot el contrari.

 

 

Categories: 
Newsletter category: