LA VERGONYA D’ASEPEYO, SR. BUCH I COMPANYIA

Esteu aquí

LA VERGONYA D’ASEPEYO, SR. BUCH I COMPANYIA

COMUNICAT (PDF)

 

LA VERGONYA D’ASEPEYO, SR. BUCH I COMPANYIA

 

Una vegada més tenim l’enemic a casa. Un company que durant la detenció d’una persona amb un requeriment judicial, pateix lesions per part del detingut qui s’intenta escapolir, resultant ferits 3 agents més.

Un dels companys/es, es trasllada a l’ASEPEYO perquè li fa mal la mà i necessita assistència mèdica; i el corresponent part de lesions pel jutjat. USPAC es persona en la causa al Jutjat de Guàrdia com acusació particular des del primer minut, defensant els interessos dels mossos, ja que l’administració “ni està ni se l’espera” (i quan hi és millor que no hi fos perquè demana menys de la meitat que els nostres serveis jurídics en concepte d’indemnitzacions, tal i com expliquem en el comunicat (17/2019) https://www.uspac.cat/noticia/%C3%A8xit-jur%C3%ADdic-doblem-les-indemnitzacions

Un cop l’atenen, li diagnostiquen un: Esquinç (ruptura) d'articulació metacarpo-falàngica.

La doctora li fica una fèrula a la mà dreta (el company és dretà). Acte seguit, arriben les “sorpreses”: ALTA I A TREBALLAR. ASEPEYO es nega a donar-li la baixa.

Aquestes males praxis, que són denunciades una i altra vegada pel nostre sindicat, són ignorades per l’Administració amb connivència amb l’ASEPEYO.

Recordeu, en casos similars teniu que comunicar-ho urgentment al vostre delegat/da, ja que s’ha d’impugnar aquesta alta i els terminis són molt curts.

Des d’USPAC iniciem accions laborals, i no es descarta la via penal contra la Dra. Jacqueline E.D., i com a responsable civil ASEPEYO.

 

Honorable Conseller Sr. Buch: no li demanem que treballi per nosaltres, ni per les nostres condicions laborals perquè això seria demanar massa. Però:

 

 PERMETRÀ QUE UN AGENT EN SERVEI PORTI UNA FÈRULA A LA MÀ I UNA ARMA?

 LI FA TANTA VERGONYA COM A NOSALTRES?

 

 

Categories: 
Newsletter category: