MANCANCES A TRÀNSIT

Esteu aquí

MANCANCES A TRÀNSIT

NOTICIA (PDF)

MANCANCES A TRÀNSIT

 

Per mitjà del present escrit ens interessa posar en el coneixement un seguit de mancances que tenim a la especialitat de trànsit.

 

Cada cop que realitzem visites sindicals a diferents comissaries, tant sigui als companys d’USC o de diferents especialitats del cos, podem assegurar que cada visita ens trobem una sorpresa o altra i com no, molt poques sorpreses positives i la majoria negatives.

 

Vostès poden veure i valorar si estan tractant a tots els funcionaris de l’Administració de la Generalitat a parts per igual. En aquest cas ja no estem parlant a nivell econòmic, simplement de mitjans, operativitat i d’imatge.

 

Comencem a enumerar les diferents mancances dels efectius de trànsit:

 

  • PDA trànsit: nosaltres pensàvem que era una broma però no, no és així, com hem comprovat de facto, alguns sectors han rebut PDA de segona ma, de color groc, bastant deteriorades i amb l’anagrama de “CORREOS”, vostès creuen que això és normal? Quina imatge estem donant vers els ciutadans? Els mossos no tenim dret a tenir material òptim i de bona qualitat?

 

A més a més, aquestes PDA, diàriament, s’apaguen de cop quan s’estan fent servir i, en moltes ocasions, es té que reiniciar amb el que comporta la pèrdua de totes les dades que s’estaven introduint, les molèsties als ciutadans,...

 

  • Actes autocopiatives: en general hi ha manca de la gran majoria d’actes que utilitzem més a peu de carretera, amb la pèrdua de temps i paper que suposa fer les actes per duplicat. Citem les actes que no tenim a la majoria dels sectors i ens diuen que al magatzem no n’hi ha tampoc: A-13, A-27, N-05, N-03, N-08. Altres actes que no tenim, però en breu diuen que ens donaran més, T-39, A-10, N-11, T-32.

 

  • Manca d’efectius i tancament de sectors: des del nostre sindicat hem denunciat infinitat de vegades la manca de mossos al CME, per “culpa de les retallades” i també la manca a la nostra especialitat. Considerem de vital importància augmentar la plantilla tan aviat com es pugui. Així mateix, som del tot contraris a que es tanquin els sectors anunciats per la DGP, l’any 2016.

 

  • Càmeres fotos patrulles: Hi ha sectors de trànsit que tenen càmeres més antigues que altres llocs i, a vegades, han estat sota mínims de les mateixes per avaries i no s’han reposat. De fet, hi ha sectors que tenen fins a tres tipus de càmeres.

 

No tenir material, comporta que en un T-06, per exemple, no puguem fer les fotografies que ens demana el programa ATENEA, amb la conseqüència de “sentir” que no hem fet la feina com cal per no haver fet un bon informe d'accident. Per què no podem tenir les mateixes càmeres a tots els sectors?

 

NOTICIA COMPLERTA (PDF)

 

 

 

 

Categories: 
Newsletter category: