MEDALLA D’OR AMB DISTINTIU VERMELL

Esteu aquí

MEDALLA D’OR AMB DISTINTIU VERMELL

COMUNICAT USPAC (PDF)

 

MEDALLA D’OR AMB DISTINTIU VERMELL

 

 

El proppassat any 2015 un company va patir un greu accident laboral, en ser atropellat per un conductor escàpol.

 

El company va patir greus ferides, de les quals va ser intervingut en més d’una ocasió. Finalment, en no poder recuperar-se, va obtenir una incapacitat permanent total amb la conseqüent adscripció provisional a un lloc de treball no policial de tècnic bàsic de suport, motiu pel qual l’administració va concedir la medalla d’argent.

 

Els advocats d’USPAC no van considerar-ho legal i van iniciar un procediment per a sol·licitar la medalla d’or amb distintiu vermell, donat que tot i ser una facultat discrecional del Conseller d’Interior, no pot ser arbitrària.

 

Considerem que una incapacitat permanent total amb motiu d’un accident de treball –incloent l’accident in itinere- és meritòria de la medalla d’or amb distintiu vermell, fet que a més comporta un complement mensual de la pensió que es percebrà mentre es mantingui la situació i fins l’edat legal de jubilació forçosa.

 

Un nou èxit dels serveis jurídics d’USPAC que esperem reverteixi automàticament en benefici de tots aquells que es trobin o es puguin trobar en la mateixa situació, sense necessitat d’iniciar nous procediments.

 

Per a acabar, volem felicitar al nostre company per haver estat condecorat com es mereix, i li donem tota la força i coratge per a continuar la seva recuperació.

 

 

Categories: 
Newsletter category: