MOSSOS “CONGELATS” A LA COMISSARIA DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Esteu aquí

MOSSOS “CONGELATS” A LA COMISSARIA DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

NOTÍCIA (PDF)

 

MOSSOS “CONGELATS” A LA COMISSARIA DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

                                             

El sistema de climatització no funciona des de fa una setmana, com es pot comprovar a les fotografies adjuntades. És un problema que es produeix des de que es va obrir la comissaria, i encara NO tenim una solució. VERGONYÓS !!

 

Vam efectuar aquestes mesures de temperatura amb un termòmetre simple. L’administració va posar uns calefactors i estufes per a poder treballar, sinó la temperatura seria més baixa. NO és aquesta la solució, sinó exigir a la DGP que arregli el problema de la climatització, el qual és endèmic.

 

La climatització es passa més de 2/3 parts de l’any funcionant malament. A l’hivern surt aire fred i a l’estiu calent. Venen la reparen, però no hi ha tres dies seguits que funcioni bé. UNA VERGONYA !!!

 

No és un cas aïllat i poc conegut per l’administració, ja que ho hem denunciat infinitat de vegades...

 

USPAC considera, i els mateixos tècnics ho corroboren, que la instal·lació del sistema no està ben feta, ja que constantment falla una cosa o altra.

 

S’hauria d’inspeccionar tota la instal·lació i canviar/modificar totes les deficiències de muntatge. A tall d’exemple ho és el fet que en un mateix conducte que hauria de ser continu, aquest es troba seccionat en 2 trossos, amb una secció de dos pams, pel qual tot l’aire es perd per la secció. Imaginem-nos com està la resta de la instal·lació,...

 

CONSELLER BUCH, LI AGRADARIA TREBALLAR AMB AQUESTES PÈSSIMES CONDICIONS LABORALS ???

 

 

Categories: 
Newsletter category: