NOU ÈXIT JURÍDIC D'USPAC

Esteu aquí

 

COMUNICAT PDF

NOU ÈXIT DELS SERVEIS JURÍDICS D’USPAC CONTRA ASEPEYO

 

 

Una vegada més, tot i que sembla costum, no és gens fàcil... els serveis jurídics d’USPAC aconsegueixen una nova sentència pionera, que ajudarà a espantar les “pors” d’un col·lectiu amb una salut cada vegada més castigada i amb una mitjana d’edat cada dia més alta.

 

L’ASEPEYO, i ja comença a ser massa habitual, en el cas d’accidents laborals on després s’acredita que l’origen de la lesió o dolor és una preexistència de l’agent (malaltia anterior), el demanda per tal de recuperar tots els diners pagats per aquesta baixa laboral, tant al moss@, al Departament d’Interior, com al INSS, i a la Tresoreria General de la Seguretat Social.

 

Com és habitual el Departament d’Interior es desentén i no defensa a l’agent. Han de ser els nostres serveis jurídics qui ho facin.

 

Doncs bé, la Sentència del Jutjat Social de data 22-02-2019, notificada 08-03-2019, estableix que si el mal, que dona lloc a la baixa, es manifesta en el lloc de treball sempre ha de ser considerat accident laboral. Amb tots el efectes inherents a aquesta declaració (indemnitzacions, prestacions, incapacitats...). En aquest cas el company, tot i tenir una preexistència (hernia discal), es va posar de manifest realitzant el seu treball ordinari al ajupir-se per a comprovar els baixos d’un vehicle, lesió que no li havia impedit fer la seva tasca policial amb anterioritat.

 

Companys/es, tal i com informem en els brífings, comunicats,... és molt important que sempre que patiu una lesió en jornada de treball, heu de ser assistits pels serveis d’ASEPEYO. I s’ha de tractar com un accident laboral, han d’assumir la seva cura, rehabilitació, i en el cas de no recuperar-se al 100% les possibles seqüeles i/o incapacitats que se’n derivin.

 

En el cas que tingueu qualsevol problema, contacteu amb el delegat/da de la vostra zona per a poder defensar-vos mitjançant els nostres serveis jurídics.

 

Categories: 
Newsletter category: