NOU ÈXIT JURÍDIC: NUL·LITAT PGA. CONDEMNA DGP

Esteu aquí

COMPANYA QUE VA ESTAR DE BAIXA PER ASSETJAMENT

 

COMUNICAT (PDF)

NOU ÉXIT JURÍDIC: ACONSEGUIM ANUL·LAR LA VALORACIÓ DEFINITIVA

DEL PGA D’UNA COMPANYA QUE VA ESTAR DE BAIXA PER ASSETJAMENT

 

El Jutjat Contenciós Administratiu ha anul·lat la resolució definitiva del PGA-07 de l’exercici 2015/2016 que infravalorava les tasques realitzades per una agent durant el període d’avaluació.

 

Part de l’any avaluat, la companya va estar de baixa reconeguda com a “laboral” degut a la situació d’assetjament i conflicte laboral que patia amb els seus superiors, els quals van ser els encarregats també d’avaluar-la.

 

Es va denunciar que les valoracions no s’havien realitzat amb criteris professionals, sinó que es van fer en un àmbit hostil, amb manifestacions falses per part dels avaluadors emmarcades en una situació d’assetjament laboral que va obligar a la companya a demanar una comissió de serveis i canvi de destí, amb la pèrdua de retribucions que això comporta.

 

El Director General de la Policia va mirar cap un altre costat, va inadmetre les al·legacions i va deixar tirada a la nostra companya; actitud que també defineix el tarannà de l’actual direcció política del cos comandada pel Conseller Sr. Miquel Buch, el Secretari General Sr. Brauli Duart i el Director Sr. Andreu J. Martínez.

 

Finalment el Jutjat Contenciós Administratiu ha condemnat al Director General de la Policia a fer una nova valoració del PGA-07 tenint en compte la situació d’assetjament laboral denunciada, i com no pot ser d’una altre manera, també se’ls condemna a satisfer les costes del procés que aniran a càrrec de tots els ciutadans.

 

Categories: 
Newsletter category: