NOU ÈXIT JURÍDIC: TORNEM A DEIXAR EN EVIDÈNCIA A LA DAI

Esteu aquí

NOU ÈXIT JURÍDIC: TORNEM A DEIXAR EN EVIDÈNCIA A LA DAI

COMUNICAT (PDF)

 

NOU ÈXIT JUDICIAL: TORNEM A DEIXAR EN EVIDÈNCIA LA VERGONYOSA  I INQUISITORIAL ACTUACIÓ DE LA TOTAPODEROSA “DAI”

 

Una nova Sentència contra la DAI, anul·lant una sanció, ja ha deixat de ser noticia. I molt menys venint d’USPAC,  el sindicat que va aconseguir judicialment al “2017” que després de 22 anys els mossos sancionats no haguessin de complir de forma immediata les sancions fins que no existeixi resolució judicial.

 

Però, sí és rellevant aquest darrer procediment que ens fa sentir vergonya de l’actitud  dels caps de la DAI Sr. Jaume Garcia Valls i Sr. Josep Graells Giribets.

 

Malgrat la manca d’efectius, els agents de la DAI còmodament asseguts, des d’un ordinador al seu despatxet, amb els seus “tratjes”, el seu aire de superioritat, els seu TAP -és un TIP secret amb el que signen per ells perquè ningú els pugui identificar; a la resta dels més de 5.000 agents que van ser identificats per la filtració de dades que els bombin-, calefacció a l’hivern i aire condicionat a l’estiu, van destinar fins a quatre patrulles de mossos (8 efectius) durant tres dies a intentar notificar una sanció d’un mes de suspensió de sou i feina a un agent per no introduir a l’ATRI la declaració jurada d’una indisposició. Fins i tot, van utilitzar com a correu a un Inspector cap d’ABP i a un Sotsinspector.

 

El dispositiu especial anomenat “VEÏNA” va consistir en fer un seguiment de l’agent, de la seva parella que també és agent, fent guàrdia a casa seva, trucant al fixe i al mòbil des de diferents dispositius, parlant amb les veïnes, preguntant-li a una d’elles si vivia allà un mosso i una mossa, buscant el cotxe de la seva dona pel carrer, fent fotografies o selfies amb el vehicle com a prova que l’han trobat, mirant per la finestra si havia llum encesa a casa... i això fins a les 21.55 hores de la nit.

 

Donat el grau d’exigència i responsabilitat, el dispositiu especial “VEÏNA” va ser dut a terme directament pels màxims responsables d’una ABP, Inspector i Sotsinspector, que tenen una retribució de més de 60.000 euros anuals per fer, entre d’altres funcions, això:

 

Des d’USPAC exigim al Conseller Sr. Miquel Buch i al Director Sr. Andreu J. Martínez que cessin de forma immediata al cap de la Divisió d’Afers Interns Sr. Jaume Garcia Valls i al cap de l’Àrea Disciplinaria Sr. Josep Graells Giribets; i que s’iniciï una investigació interna per si han pogut incórrer en delicte de prevaricació i malversació de fons públics al destinar agents de l’autoritat en servei com a missatgers de correus.

 

 

Categories: 
Newsletter category: