PARTITS POLÍTICS (TOTS), DEIXEU-NOS EN PAU !!!

Esteu aquí

PARTITS POLÍTICS (TOTS), DEIXEU-NOS EN PAU !!!

NOTICIA (PDF)

 

PARTITS POLÍTICS (TOTS)DEIXEU-NOS EN PAU !!!

 

El present comunicat va dirigit a tots els partits polítics de l’Arc Parlamentari, als 135 diputats i, també, als grups polítics que no tenen representació.

 

Des del Sindicat USPAC ens dirigim a vostès per a exigir-los que ens deixin d’utilitzar com a eina política. Nosaltres vam decidir ser policies i no polítics i, com a tal, així estem actuant des de la fundació del nostre Cos.

 

Com us podeu imaginar dintre del Cos de Mossos d’Esquadra hi ha gent de tots els pensaments i condicions, només faltaria, com la societat mateixa. Però això, no vol dir que actuem depenent de les nostres conviccions. Nosaltres som professionals i, com a tal, actuem amb total imparcialitat davant de qualsevol situació en la que ens trobem en el nostre dia a dia.

 

Per tant, us demanaríem “tant a uns com als altres” que les vostres discussions i discrepàncies les ressoléssiu al Parlament, ja que és el lloc on es fa la política. I, sobretot, no utilitzeu als mossos com a arma electoral.

 

Vostès es pensen que potser en traureu algun rèdit, però, l’únic que aconseguireu és que es perdi el respecte i admiració que qualsevol membre del CME es mereix. Poden arribar a situacions que podran ser, fins i tot, perilloses i posant en perill l’ordre públic, que com a policies hem de garantir.

 

Per tot això i per la coherència que el poble de Catalunya es mereix, vosaltres feu la vostra feina, que nosaltres farem la nostra, protegir i vetllar per la seguretat de tots els ciutadans.

 

PARTITS POLÍTICS, DIPUTATS, GRUPS... GUARDIN LES FORMES I DEIXIN DE CREAR CONFLICTES, ABANS QUE PENDREM MAL

 

 

Categories: 
Newsletter category: