A PETICIÓ D’USPAC, LA FISCALIA ARXIVA LES DILIGÈNCIES CONTRA MOSSOS

Esteu aquí

 L’ACTUACIÓ DE MOSSOS  EN EL TALL DE L’AP-7, EL DIA 08-12-2018

 

COMUNICAT (PDF)

 

A PETICIÓ D’USPAC, LA FISCALIA ARXIVA LES DILIGÈNCIES CONTRA L’ACTUACIÓ DE MOSSOS

EN EL TALL DE L’AP-7, EL DIA 08-12-2018

 

 

El dia 8 de desembre de 2018 va tenir lloc la congregació de multitud de persones a l’autopista AP-7, a l’alçada del terme municipal de l’Ampolla, tallant la via ambdós sentits de la circulació.

        

La Fiscalia Superior de Catalunya va obrir Diligències, el dia 11 de desembre de 2018, per: “ante la constatación de que el día 8 un grupo de personas había decidido interrumpir el tráfico de la autopista A7 por su paso por l’Ampolla…”

 

Així mateix, també es va rebre un atestat de la Guàrdia Civil on van adjuntar diferent fotografies i informes, els quals es va unir a les diligències de la Fiscalia.

Acte seguit, USPAC va comparèixer davant la Fiscalia i va enregistrar un escrit sol·licitant l’arxiu de les diligències respecte als companys/es que van ser requerits al tall de la via, defensant des del primer moment que les actuacions va ser professionals.

 

Hem rebut comunicació, per part de la Fiscalia Provincial, de l’arxiu de les diligències sense que s’hagués pogut desprendre cap irregularitat professional.

 

  1. sempre defensarà, allà on calgui, la professionalitat de tots els companys/es, així com la dignitat del cos de Mossos d’Esquadra. Malgrat que la Direcció General de la Policia, El Conseller BUCH i tot el Departament d’Interior s’encarreguin de fer tot el contrari.
Categories: 
Newsletter category: