Petició modificació malalties professionals

Esteu aquí

37/2013

Petició modificació malalties professionals

 

   

ASSUMPTE: Modificació MALALTIES PROFESSIONALS. (ILT)

 

Honorable conseller,

 

El passat d’Octubre del 2012, va entrar en vigor la normativa que penalitza les ILT (NO PROFESSIONALS) a TOTS els funcionaris de la Generalitat de Catalunya.

 

Aquesta regulació NO VA TENIR EN COMPTE, els cossos especials de la GENCAT, entre ells els Mossos d’Esquadra, i les condicions de treball a que estan sotmesos.

 

Des d’USPAC  i altres formacions sindicals, ens consta, que hem demanat una regulació específica, ateses les circumstàncies de treball especials en les que treballem.

 

Per part del departament, de forma verbal, i sense compromís formal, han manifestat la voluntat d’obrir espais de negociació d’aquestes “circumstàncies ESPECIALS”, però passats gairebé 6 mesos, no detectem cap moviment, TOT EL CONTRARI, continuen aplicant RETALLADES GENERALITZADES.

 

Avui per avui, disposem de dades OBJECTIVES, que demostren que fins el 80% de les ILT NO LABORALS, estan directament relacionades amb les circumstàncies ambientals. Podem demostrar i argumentar, que durant l’hivern, les diferents “ONADES DE FRED” i altres fets metereol.lògics han incidit de forma directa amb l’increment d’aquestes ILT’s.

 

A l’hora també, tenim coneixement, que la DURA PENALITZACIÓ ECONÒMIQUES d’aquestes malalties ha fet augmentar el “PRESENTISME LABORAL”, tenint en compte, que les malalties relacionades amb les circumstàncies que exposem (grips, febres, refredats, mucositats, etc), augmentant així el risc de contagi.

 

Per tot l’exposat, li demanem valori les dades objectives que disposa, i per donar un servei de seguretat de qualitat, admeti aquestes malalties com a PROFESSIONALS I SENSE PENALITZACIÓ.

 

Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya

Apartat de Correus 9222, 08080 Barcelona (Catalunya)

Tel. + WHATSAPP: 644211680

Pàgina web: http://www.uspac.cat/

Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat

 

Catalunya, 26 de febrer de 2013

 

A/ HONORABLE RAMON ESPADALER I PARCERISAS, CONSELLER D’INTERIOR DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

 

RECOLLIDA SIGNATURES ONLINE CLICKA!!!