PROU IMPUNITAT AMB ELS “MANTERS” I TOLERÀNCIA ZERO AMB LES AGRESSIONS ALS MOSSOS !!!

Esteu aquí

PROU IMPUNITAT AMB ELS “MANTERS” I TOLERÀNCIA ZERO AMB LES AGRESSIONS ALS MOSSOS !!!

NOTICIA (PDF)

 

PROU IMPUNITAT AMB ELS “MANTERS” I TOLERÀNCIA ZERO AMB LES AGRESSIONS ALS MOSSOS !!!

 

Ahir, 1 d’agost, de nou dos companys d’ARRO van patir lesions, produïdes pels violentsmanters” a Salou. Va ser en el curs d’un dispositiu planificat i, on també, van patir danys diversos vehicles.

 

El proppassat 19 de juliol, demanàvem a la reunió de la R.P.C.T, com hem fet infinitat de vegades anteriorment, que aquests dispositius es fessin assegurant al 100% la seguretat dels companys/es que hi participen. I ahir no va ser així. No és el primer cop que denunciem la manca de seguretat pels companys que hi participen en aquests dispositius. Portem anys denunciant la situació, i seguim igual. Amb la mateixa problemàtica enquistada i sense voluntat visible per a solucionar-ho.

 

La permissivitat dels nostres Caps i polítics de les diferents Administracions, fa que lluny de resoldre aquest problema, any rere any s’agreugi,... i “doni ales” a aquest col·lectiu violent, per a actuar amb total impunitat contra la pròpia policia i, fins i tot, contra ciutadans (agressió recent a Barcelona, amb un turista greu hospitalitzat).

 

Des d’USPAC donem tot el recolzament als companys/es que van estar a l’incident i, sobretot, als agents lesionats (els quals ja tenen a disposició els nostres serveis jurídics). Per altra banda, esperem la condemna ferma dels nostres Caps, tan policials com polítics, i que s’aturi d’una vegada aquesta permissivitat per part de les Administracions diferents envers al Top Manta.

 

Volem accions contundents i que ens deixem de mediacions i negociacions amb els manters. Amb els violents i delinqüents no es negocia, S’ACTUA !!! I vostès no ho estant fent. Esperem que aquesta inacció no faci que hagi nous incidents, perquè de ser així, algú haurà d’assumir responsabilitats.

 

Companys/es, aprofitem per a recordar-vos que davant d’aquests tipus d’incidents o similars, no dubteu en contactar amb el sindicat USPAC per a fer la corresponent denuncia on pertoqui.

 

TOLERÀNCIA ZERO AMB ELS VIOLENTS !! PROU IMPUNITAT !! 

 

 

Categories: 
Newsletter category: