RECLAMEM VALS MACSON

Esteu aquí

RECLAMEM VALS MACSON

COMUNICAT (PDF)

 

REGISTRE VALS MACSON PER LA WEB

 

 

Esperança Cartiel Armida

Subdirectora General de Recursos Humans

Travessera de les Corts, 319-321

08029. Barcelona

 

 

 

Benvolguda SGRH,

                              

Des d´USPAC, any rere any, seguim reclamant una millor forma de compensació als companys de les unitats que realitzen habitualment servei de paisà, fa temps que es sol·licita l´ingrès

d´aquest import directament en nòmina, que seria la decisió més encertada, però no sabem ben bé el motiu pel qual aquesta opció no interessa a l´Administració.

Aquesta s´obstina un cop més en una forma de pagament que d´una banda és discriminatòria en tant que les companyes afectades es troben molt més limitades a l´hora d´adquirir la roba i més greuge comparatiu trobem si es tracta del cas de les companyes embarassades.

Els preus exagerats d´aquesta marca més el perfil de roba que té a la venta, gens operativa, és un dels greuges que també pateixen els companys que efectúen servei habitualment de paisà.

Realment desconeixem qui surt guanyant en aquesta opció de compensació, els agents els hi ben assegurem QUE NO!!!

Afegir que el pagament dels vals són a dos anys vista (l´últim que es va pagar va ser del 2017!!!) i li sumem que tenen data de caducitat, els companys es veuen obligats a consumir-los en un pares o tres de mesos, una vergonya!!

Tornem a demanar que valorin d´una vegada per totes que es realitzi el pagament d´aquesta compensació via nòmina, com tenen d´altres cossos policials i que s´actualitzi l´import, val a dir, congelat des del primer dia.

Així mateix els recordem que encara està pendent de liquidar l´any 2018 I l´actual 2019. Els mossos/es tenim que anar avançant de per si sempre les despeses ja siguen de roba, indemnitzacions/quilometratges, despeses de formació i un llarg etcètera.

Per la qual cosa sol·licitem que es faci les gestions necessaries per resoldre la situació de manera urgent i es tingui en compte les peticions i consideracions que li fem des del nostre sindicat que no són altres que les demandes que ens traslladen els companys.

 

Atentament,

 

 

Montse BLANCH GIL

Vicepresidenta d’USPAC

 

                                                                                                Barcelona, 5 d´agost de 2019

Categories: 
Newsletter category: