RECULL DE PREMSA: EMMAGATZEMATGE MARIHUANA A MONTBLANC

Esteu aquí

RECULL DE PREMSA:

AVUI ES MONTBLANC, PERÒ AHIR VA SER REUS, LLEIDA, ETC ETC... CAL TROBAR LA SOL.LUCIÓ A UN PROBLEMA QUE FA ANYS QUE DURA...

COMPANYS/ES: ES IMPORTANT QUE ENS FEU ARRIBAR AQUESTES IMATGES, "FOTODENÚNCIES", PER PODER DENUNCIAR LES MANCANCES QUE PATIM I BUSCAR SOLUCIONS!!!!

 

MOSSOS EN LLUITA!!!

LA POLICIA DEL POBLE I PEL POBLE DE CATALUNYA

PER UNA SEGURETAT PÚBLICA DE QUALITAT

 

 
Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya
Apartat de Correus 9222, 08080 Barcelona (Catalunya)
Pàgina web: http://www.uspac.cat/
Correu electrònic:  uspac2010@gmail.com i uspac@uspac.cat

Catalunya, 23 d’agost de 2013

PREMSA:

 

http://www.naciodigital.cat/delcamp/laconcadiari/noticia/573/marihuana/al/parquing/comissaria/mossos/montblanc

 

Marihuana al pàrquing de la comissaria de Mossos de Montblanc

A causa de la manca d'un espai adequat per emmagatzemar les substàncies, es veuen obligats a amuntegar-ho al garatge

, Montblanc | Actualitzat el 22/08/2013 a les 12:45h
Imatge de l'interior del pàrquing de la comissaria de Montblanc. Foto: USPAC.

La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) denuncia la manca d'espais habilitats a les comissaries de Mossos d'Esquadra destinats a l'emmagatzematge de substàncies o béns que es troben sota dipòsit judicial.

El sindicat va fer arribar al conseller d'Interior les imatges d'un decomís important de marihuana que des de la setmana passada està emmagatzemat al pàrquing de la comissaria de Montblanc. Les plantes que es poden veure a les imatges fa diversos dies que són a la comissaria i, segons un portaveu de l'USPAC, poden causar problemes a alguns agents pel fet d'estar exposats al contacte amb aquesta substància. A més, en algunes ocasions, segons el sindicat, es dóna una mala imatge al ciutadà quan es poden arribar a sentir les olors a l'interior de la comissaria. Per minimitzar les molèsties, els agents han posat les plantes en sacs.

Les plantes es custodien a l'interior d'aquests sacs ubicats també al garatge de la comissaria. Foto: USPAC.

El Departament d'Interior no ha donat encara una solució al problema de l'emmagatzematge dels objectes o les substàncies que es troben en dipòsit judicial. Aquesta problemàtica, que és compartida a totes les comissaries del país des de sempre, es podria solucionar, segons el sindicat USPAC, amb la instal·lació de contenidors d'obra, mòduls prefabricats o mitjans similars. A més, assegura l'USPAC, no seria necessari habilitar espais a totes les comissaries, sinó que seria viable que fossin d'ús compartit.

 

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1482466

 

Sindicato Mossos denuncia almacenaje marihuana en parking comisaría Montblanc

23-08-2013 / 13:20 h EFE

El sindicato Unión Sindical de la Policía Autonómica de Cataluña (USPAC) ha denunciado a la conselleria de Interior el almacenaje de marihuana en el parking de la comisaría de los Mossos de Montblanc por falta de alternativas, según USPAC.

Este sindicato policial ha informado a Interior del problema que supone tener que almacenar plantas decomisadas de marihuana en el párking de la comisaría, tanto por "la mala imagen que damos porque huele" como por "quedarnos expuestos a un contacto", según un portavoz.

En total hay 17 plantas correspondientes a un reciente decomiso y para intentar reducir las molestias los propios agentes han guardado algunos sacos.

La denuncia a Interior se acompaña de varias fotografías en las que se ve marihuana ocupando una plaza del garaje, con un coche al lado aparcado o varios sacos en un rincón con hojas de cannabis asomando.

Al parecer, el trámite habitual es tener las plantas en custodia unos días hasta que se hace cargo una empresa especializada en destruirlas, que en este caso se halla de vacaciones.

El sindicato policial señala que el problema de un almacenaje de las sustancias y productos decomisados no es solo de la comisaría de Montblanc, sino que no existe un lugar apropiado para tener bajo custodia judicial hasta que se procesen.

USPAC propone contenedores o módulos de obra que podrían compartirse entre varias comisarias hasta que se dé curso administrativo a los decomisos.

 

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2013/08/23/catalunya/1377258564_645536.html

 

Marihuana en el parking de la comisaría

Un sindicato denuncia que se almacenan sacos de marihuana en la comisaría de Montblanc

"Damos mala imagen porque huele mucho", lamenta un portavoz de un sindicato de los Mossos

 

El sindicato Unión Sindical de la Policía Autonómica de Cataluña (USPAC) ha denunciado al departamento de Interior el almacenaje de marihuana en el parking de la comisaría de los Mossos de Montblanc por falta de alternativas. El sindicato policial ha informado a Interior del problema que supone tener que almacenar plantas decomisadas de marihuana en el párking de la comisaría, tanto por "la mala imagen que damos porque huele" como por "quedarnos expuestos a un contacto", según un portavoz. En total hay 17 plantas correspondientes a un reciente decomiso y para intentar reducir las molestias los propios agentes han guardado algunos sacos.

La denuncia a Interior se acompaña de varias fotografías en las que se ve marihuana ocupando una plaza del garaje, con un coche al lado aparcado o varios sacos en un rincón con hojas de cannabis asomando. Al parecer, el trámite habitual es tener las plantas en custodia unos días hasta que se hace cargo una empresa especializada en destruirlas, que en este caso se halla de vacaciones.

El sindicato policial señala que el problema de un almacenaje de las sustancias y productos decomisados no es solo de la comisaría de Montblanc, sino que no existe un lugar apropiado para tener bajo custodia judicial hasta que se procesen. USPAC propone contenedores o módulos de obra que podrían compartirse entre varias comisarias hasta que se dé curso administrativo a los decomisos.

http://www.diaridetarragona.com/noticia.php?id=7601

http://www.324.cat/noticia/2163816/concadebarbera/Un-sindicat-dels-Mosso...