RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS  RPCT 11-06-2020

Esteu aquí

COMUNICATS (PDF)

88/2020

RESUM REUNIÓ REGIONAL ENTRE SINDICATS I CAPS  RPCT 11-06-2020

 

Ahir, 11 de juny,  vam assistir a la reunió regional de la RPCT amb el Cap de la Regió, la Cap d’Administració, Suport Regional i el Cap de l´ABP Tarragona, també va assistir el responsable de relacions laborals de la SGRRHH.

Fem resum dels punts aportats per USPAC i si necessiteu ampliació o aclariment podeu contactar directament amb el delegat/da de la vostra zona:

 

PUNTS GENERALS A NIVELL REGIONAL:

 

-Demanem informació i dades d´aïllats i positius de COVID19 a la RPCT:

 

Total efectius afectats: 227 mossos (Alt Camp 32, Baix Camp 24, Baix Penedès 19, Tarragona 40, ARRO 14, Trànsit 27, Cambrils 8, Falset 5, Montblanc 4, Salou 14, SRC 36, URPAC 3, URPA 1), actualment 135 donats d´alta.

A 118 efectius se li ha fet la prova PCR en compliment de la providència del TSJC a instància d´USPAC, s´han donat 2 positius (tenint en compte que quan es van fer les PCR molts d´ells portaven més d´un mes de baixa, d´aquí la importància de realitzar test serològics a tots els moss@s per veure la incidència real al cos).

 

-Persones vulnerables (PES): Hi ha 80 treballadors especialment sensibles a la Regió, 76 dels quals estan confinats per prevenció i 4 han retornat voluntàriament a treballar.

 

-Desinfecció i neteja de vehicles policials: La cap d’Administració ens diu que es fa desinfecció de vehicles policials a les diferents comissaries 2 cops per setmana i si hi ha algun cas de possible covid19 es porta a l´empresa encarregada per fer una desinfecció més exhaustiva. A partir d´aquesta setmana s´iniciarà també neteja a fons dels vehicles.

 

-Desinfecció i Neteja de comissaries: Augment de les hores de neteja a les comissaries, quant a desinfeccions s´ha fet a Sala, Valls, Reus i Cambrils, si hi ha cap incidència covid19 es fa desinfecció.

 

-Estat de material a la Regió: preguntem si en cas de rebrot i de fer pas enrere el material està assegurat (EPI, mascaretes tant quirúrgiques com FFP2, guants, gel hidroalcohòlic...): El cap regional ens comunica que ara per ara no tenen cap problema d´abastiment de material de protecció i que es va proveint les diferents comissaries de la Regió segons necessitat.

 

-Directrius pel que fa al Romanent generat pel fet de donar compliment a la providència del TSJC per fer les PCR i que el Departament d´Interior i Salut van tenir aturades durant 3 setmanes. No es pot responsabilitzar als treballadors castigant-los amb un increment de romanent generat per la incompetència o mala gestió d´alguns, a banda que és una il·legalitat:

 

Aprofitant que tenim present al responsable de relacions laborals, adrecem la pregunta directament a ell, la resposta és que ho estan estudiant i que les directrius les marca la SGRRHH. Porten més d´un mes estudiant, insistim: en cap cas el compliment d´un requeriment judicial pot comportar l´increment de romanent.

[LLEGIR MÉS]

Categories: 
Newsletter category: